Siirry sisältöön
tiivitaavi

Mulla on hirmu hankala tilanne päällä, mä oon ihan ok suosittu koulussa, mutta mulla ei ole todellisia kavereita kuin yksi. Eikä sekään niin mahtava ole, se aliarvioi ja jyrää mua, mutta se on silti mukava ja ihana ihminen, aika usein, mutta se saa minut niin Hemmetin vihaseksi.
Ja siitä seuraa se että mä puran sitä muihin, lähinnä meidän rinnakkais luokalla olevaan hintelään poikaan, joka ei kerro asiasta vanhemmilleen tai aikuisille vaikka oon sitä pari kertaa ihan kunnolla lyöny..
Mä oon miettiny monia vaihtoehtoja, kuten lenkkeilyä, mutta sepä ei onnistu kun mulla on reuma, mikään liikunta ei oikein onnistu, käveleminen rauhalliseen tahtiin ja ihan vähän matkaa voi juosta mutta sitten menee nivelet niin hemmetin kipeiski että ei mitään rajaa.
Piirtäminen, en osaa en tykkää
Musiikki, en oo hirveemmin musiikin ystävä kamalaa meteliä.
Jätä kaveris, sen jälkeen tuntisin itseni turhaksi yksinäiseksi petturiksi, enkä halua luopua mun kaverista jonka kanssa ollaan melkein syntymästä asti oltu,
Sano sille kaverilles että sen käytös häiritsee.
luuletteko etten oo yrittäny?!?!?!? se vaan pahottaa siitä mielensä, on vähän aikaa hiljaa ja taas se alkaa…
Avaudu jollekkin se helpottaa.
Kyllä olen avautunut kahdelle ihmiselle pari kertaa, mutta se saa mut tunteemaan oloni vaan VIELÄ huonommaksi, ei kaverista saa puhua phaa selän takan.
Ja olen myös kokeillut semmosta kikkaa että olisin vähemmän sen kassa, mutta mä tunnen vaan itteni yksinäiseksi ja mun kaveri tuntee myös, se on hirmu surullinen jos mä kieltäydyn sen seurasta, että ei tule onnistumaan ”pitäkää tauko” juttu…
Mitä vielä voisin yrittää!?!?

tgtfgnhg

No älä ainakaan pura pahaa oloasi muihin ihmisiin. Jos noi sun listaamat asiat ei toimi niin en kyllä tiiä. Pitäiskö sun hankkia muitakin kavereita?

opjbfxpoc

Musta tuntuu ettei se sun kaveris oo kovin hyvä kaveri. Vaikka oliski tosi vaikeet vaan unohtaa se, nii mä luulen et se vois kuitenki olla paras keino. Jos sä oot sen sun kaveris ainoo ”oikee kaveri” niinku se on sun, nii kyl se siinä tauon aikana tajuu, et sä olitki tosi hyvä ystävä. Tietenki sun kaveris hämmästyy siitä, ettet sä haluukkaa olla enää sen kaa, sillo se voi suuttuu, mut sehä on oikeestaa hyvä, sillonhan se välittää susta. Et kuitenkaa äkkii vaa pamauta, ettet haluu olla sen kaa enää, teet sen sillee vaivihkaa :)

Vastaa aiheeseen: Kakera sulle kostan se muille.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top