Siirry sisältöön
Kyllästynyt

Oon siis tyttö 13v, ja kyllästynyt siihen, että kaikki otetaan 2mielisesti… esim. Jos kysyn koulussa: Hei, voiko joku panna tän kynän tohon pöydälle, niin kaikki on heti: Siis hyi, panna! Mä en nussi mitään kynää! Onko tää siis joku vaihe, vai MITÄ VITTUA???

Sinililja

Mä ymmärrän oikeeti tuon, meidän koulussa on ihan sama tilanne. Olen sua vuoden nuorempi tyttö ja yhtälailla kyllästynyt tollaseen käytökseen. Jos joku sanoo ”panna” tarkoittaen laittamista, niin kaikki alkaa hihittää ja reagoida siun mainitsemalla tavalla. Ja kaikki missä on kirsikka tai persikka ajatellaan myös 2mielisesti aina ja jos joku puhuu kananmunasta ilman kanaa, niin siitä sitten meuhkataan. Miksi ihmiste pitää oikeeti tehdä niin?!

Muutokselta se vaikuttaa

Itsepä olen 15-vuotias ja tunnistan ilmiön. 13-vuotias ajattelee asian helposti kaksimielisesti ja huomiota hakeakseen ilmoittavaa sitten havaintonsa kaikille läsnäolijoille. Tuo ei ole lähdössä joiltain ikätovereiltasi vielä ainakaan pariin vuoteen. Toivottavasti se on vain vaihe, eikä pysyvää.

Kyllästynyt

Täysin samaa mieltä! Alkaa ärsyttää tuollainen…

tm

mä ite ymmärrän et se on tosi ärsyttävää. mutta ite huomaan et mulla itselläni tulee se sama asia et ajattelee sen kaksimielisesti. mutta sitten käyttäydyn tietyissä tilanteissa ja riippuen kenen kanssa niin että en edes ois ajatellut asiaa kaksmielisesti.
mutta oon ite jo 9 vuotiaana huomannut et meidän luokan pojat sillon oli ajatellut aina vähän kaksmielisesti ja oikeestaan kukaan ei tajunnu niitä ja olin luokan ainut tyttö jo joka ymmärsi kaiken mitä ne puhu.

ja nyt oon 13 ja täyttämässä 14. ja silti varmaan luokan kaksmielisin vaikka mä yritän parhaani mukaan kuitenkin pysyä hiljaa siitä koska tiiän et ittelläkin palaisi käpy kii ku aina otettais kaksmielisesti.

2DP

Olen itse myös kaksimielinen mutta välillä se alkaa ärsyttämään kun joka asiasta ruvetaan nauramaan. Lähin parhaan ystäväni kanssa se ärsyttää eniten (hän on myös kaksimielinen)

Kyllästynyt

No joo… Olen kyllä itsekin vähän kaksimielinen, mutta ero on siinä, etten heti ala tirskumaan ja huutelemaan. Olen vain ihan hiljaa, koska minusta siinä ei vain ole mitään pilkkaamisen arvoista.

Vastaa aiheeseen: Kaksimielisyys

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top