Siirry sisältöön
16weetyttö

En ny tiedä kuuluuks tää tänne mut oon 16 vuotias tyttö ja alotin joku kuukaus sitte uuden koulun… Noh tutustuin siel yhtee mun luokkalaisee ja meist tuli tosi hyvät kaverit. Meil on ikäeroo muutama vuos ja ollaa siis molemmat tyttöi. Ja sit yks päivä puhuttii kaikest ja se sano et oon ku pikkusisko sille ja et voib soittaa sille millo vaa ja kertoo mitä vaa… ja sit vähän ajan pääst se rupes hengaa yhen meiä luokkalaisen jätkänkaa joka on sitä 7 vuot vanhempi ei siinä mitää mulle on iha ok kenenkaa se hengaa enkä oo kade tai mitää… mut sitte tos viime viikol se soitti mulle ja sano että mä oon lapsellinen ja mun pitäs miettii mitä puhun ja et me nähää eritaval asioita vaik tottakai kaikil o erinäkökulmia ja sit se sano kans et mun pitäs olla hiljasempi eikä kiroilla vaik se itte kiroilee koko ajan ja sitse sano et mun pitäs mennä psykologille juttelee mun asioita koska vaikee kaveri suhe takana ja kaikkii muit omii juttui enkä ny halunnu tulla valittaa tänne mitää mut se et se sano et älä ota ittees näit nii vähän kyl pakko sanoo et otan koska… pitäskö mun ruveta muuttuu toisten takii tai esittää muutaku oon ja joo oon siis amikses ja nuorin meiä luokal ja juttelen kaikille siel ja tutustun ihmisii ja oon sosiaalinen mut vhä ny oon vaa täs päivien aikana miettiny et onks mus oikeesti jotain vikaa… ja se muijaki suuttu mulle siitä selkeesti ku juttelin sille jätkälle kenenkaa se hengaa mutku meki ollaa iha frendei nii en tajuu et mikä siin on ….ja nyt ku oon ottanu vähän siihen ”kaverii” etäisyyttä ja oon ruvennu hengaa yhen toisenkaa nii se suuttu siitä mulle ..en tajua. toivon et joku jaksais ees lukee tän ja tää oli kyl vähän sekavaa… Mut kiitti kummiski ihanille jotka lukee ja ehk vastaa jotain tähän <3

[osa viestistä poistettu]

tadaa

Ei kukaan voi yrittää muuttaa sua. Saat olla semmonen ku haluat ja jos jollain on ongelma sitä kohtaan niin semmosia ei kannats kuunnelöa!

Apusi

Hei!
Tilanteesi kuulostaa aika haastavalta ja aika kurjalta.
Mä ajattelen ainakin näin luettuasi viestin, että vika ei ole sinussa enkä ole siltä mieltä, että sinun pitäisi muuttua.
Mun mielestä sinä saat päättää kenen kanssa juttelet ja kenen kanssa et.Se on sinun asiasi, ei sen toisen.
Muutenkin luettuani kertomuksesi jäi vähän kurja tunne sinua kohtaan.
Muista, että olet parhaimmillasi sellaisenaan kuin olet. Älä esitä mitään, vaan ole juuri tuollainen kuin olet ja parempi kun unohdat tuon ihmisen, joka käyttäytyy sinua kohtaan huonosti. Tunnut viisaalta ihmiseltä ja siksi ehdotankin, että haet jostain muualta porukasta kavereita ja hengailet niiden kavereittesi kanssa, jotka tuntuvat sinusta kavereiltasi. Älä välitä siitä, mitä se toinen voi tulla sanomaan. Ehdotan, että annat tulla tällä hetkellä oikeasta korvasta sisään ja ulos.
Ja muista, että sinussa ei ole nyt vika. Et ole tehnyt mitään väärää.

Kaikkea hyvää opiskeluusi!

vantaa

No on toi nyt kyl aika ihmeellist. Mut älä muutu toisten takii

mustatuntuu

Sinussa ei tosiaan ole mitään vikaa, et ole tehnyt mitään väärää jne. Luulen että tämä toinen tyttö ei osaa itse olla jostain syystä oma itsensä. Hänellä voi olla itsetunto ongelmia tai jopa narsistin vikaa. Hän tavallaan purkaa omaa heikkouttaan sinuun sanomalla että sinun pitäisi muuttaa tapojasi, joten suosittelen unohtaa ton tyypin, siitä ei oo sulle ku harmia enkä usko että pystyt auttaa sitä kärsimättä itse enemmän tässä tilanteessa.

Vastaa aiheeseen: Kaksinaamaisuus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top