Siirry sisältöön
Jasmiin

Miks kaikki mun koululaiset on kaksmielisii? Ne aattelee kaiken silleen. Oonks mäkin muka? Mä en ees haluis tietää mitä seuksuaalisuus on. Mitä teen? ;(

samanlainen

Siis mulla on sama ongelma. Ei voi enää puhua ilman et aattelee että mitä toi tarkoittaa kaksmielisesti. Sit varsinkin jos sanoo jotain ja muut alkaa tirskuu et hitto toi on nolo. Mä en vaan jaksais kattoo kaikkii sanoi urbaanista sanakirjasta tai hikipediasta tms. kaksimielisltä sivuilta. Sit tuntee itsensä ihan idiootiks ku ei tiiä niitä uusimpia… Onks suomesta tulossa joku puolitoistakielinen maa jossa käytetään suomalaisten yhteistä salakieltä, kaksimielis-suomea? Mikäli näin on niin sanavarasto ei tule olemaan kuin pieruhuumoria, englannin kielestä koostuvia tyhmiä lyhenteitä ja niitä nakkijittuja eli lasten pitää kasvaessaan opiskella uusi ylimääräinen kieli. Melko ärsyttävää. Jos mulla menee oikeasti hermot, niin saatan alkaa huutaa vaikka että mä en oo keksiny tota lyhennettä, pervot! Sitä en silti suosittele varsinkaan jos aikuinen kuulee.

Armiin~

No mä ryhdyin kaksmieliseks 6luokan alussa, ja tunsin kuuluvani jengiin. Nyt olen 7luokalla ja olen ymmärtänyt kuinka tyhmää se on nauraa niille jutuille esim. Mä kuulin et sä sanoit et sillä on iso… Hehe. Itseäni ei kyllä naurata. Ei kannata ryhtyä kaksmieliseks, siitä on vaikeaa päästä yli.
~hyviä vointeja~

Kiira

Sama kun mun kaikki luokalla on sika kaksmielisii ne vaan puhuu kaikkee mikä on kaksimielistä

Vastaa aiheeseen: Kaksmielinen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top