Siirry sisältöön
🌷🫧

moi, mä oon normaalipainoinen, mutta mulla on vähän mahaa ja reidet koskee toisiaan. mua ei se hirveesti haittaa. mä oon jostain syystä alkanut katsomaan mun ruuissa kaloreita. esim tänään mä söin jätskipurkillisen mutta ennen sitä mä katsoin ne kalorit ja laskin montako kaloria mä söin. kaupassa mun ostopäätöstä ei mitenkään muuta kalorien määrä. mä alussa katsoin sen kalorimäärän aina mielenkiinnosta mutta nyt mulle tulee huono omatunto kun mä syön syön ruokaa missä on paljon kaloreita.
mä tiedän että kalorit ei kerro ruuan terveellisyydestä eikä niillä oo niin hirveesti väliä. miten mä saisin tän kalorijutun loppumaan? mua pelottaa että tästä kehittyy syömishäiriö joskus

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: kalorien laskeminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top