Siirry sisältöön
Tyttö15

Mä ajattelin et voisin kirjoittaa tänne (entiiä onks oikee aihealue) ku en kehtaa mennä kuraattorille enkä oikeestaa kertoo kellekkää. [osa tekstistä poistettu] Oltiin tulossa just ovesta sisää ja mentii hakee pikkuveljenkaa postii ja tuli vähä riideltyy siis iha pikku normaalii kinaa mut äiti veti hirveet pultit. Meil oli viel ovi auki ja serupes huutaa että siellä ne taas kinastelee pikkuasiasta ja kun mun pikkusisko itki siin et haluis ulos ni äiti huus sille et oohiljaa ja en nähny [osa tekstistä poistettu] sitä mut kuulin kyllä. Se on aina huutanu ja se ahistaa hirveesti. Ei se miuta lyö in vissii joskus paljo nuorempana [osa tekstistä poistettu] pistää suututtaa tosi pahasti. Eikä tää ollu eka kerta[osa tektsistä poistettu] Vihaan mei äitii enkä jaksa oottaa et täytän 18 en mä edes uskalla soittaa lastensuojeluu tai mitää

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei ”Tyttö15”,

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin, josta saat aikuisen vastauksen. Tai käy tutustumassa nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”aikuisen apua” – teksteihin.

Vastaa aiheeseen: Kamala äiti

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top