Siirry sisältöön
Jojo

Asun ystäväni kanssa. Me ollaan tunnettu noin neljä vuotta ja ollaan tosi läheisiä. Nykyään ehkä liiankin läheisiä – kaverini tappelee kanssani, heittää mautonta läppää ja pilailee kustannuksellani. Alussa kaikki oli viatonta vitsiä HAHHAH, mut nykyään on vähä vaikeeta. Iltaisin huuto kaikuu kerrostalossa, koska oon tosi herkkä kirkumaan pienestäkin. Joku voisi luulla, että meillä on oikeita ongelmia äänten perusteella. En saa iltaisin mentyä ajoissa nukkumaan, sillä kaverillani on jonkin sortin uni ja mielenterveysongelmia. Kamuni rakastaa antti tuiskua ja häpeää sitä ja kostaa rakkauden kipunsa minulle. Hän haisee kalalle, kuuntelee musiikki ja laulaa, ihan hyvin. Kamu ei koskaan siivo vessaa, vaan oksentaa sinne pikku hiprakassa. Se on tosi ihana muikku, sellanen runollinen ja syvällinen. Eikä se ole neitsyt, ei edes horoskoopiltaan. Persoonallinen, mutta väkivaltainen. Onko meillä ongelma?

Sartsu – Verkk@ri

Moikka!

Niin se vaan taitaa mennä, että yleensä jos viettää paljon aikaa toisen kanssa niin tulee kinattua enemmän. Tosaalta se on vaan läheisyyden merkki, että uskaltaa kinata eikä vain mielistele toista. Vaikka aluksi kimpassa asuminen saattaa tuntua maailman siisteimmältä jutulta, niin todennäköisesti jokaiselle tulee hetkiä jolloin se on myös maailman ärsyttävintä. Kämppissuhde on mielestäni hyvin verrattavissa sisarussuhteeseen.

Kuitenkin jos se häiritsee sinua, niin puhu asiasta hienotunteisesti kämppiksellesi. Kerro hänelle, mikä sinua ärsyttää ja kysy voisiko hän ottaa sinu tunteesi huomioon kyseisissä asioissa. Muista silti, ettei toisen luonnetta voi muuttaa ja jokaisen täytyy antaa olla omanlaisensa. Tämä ei silti tarkoita sitä että hän saisi käyttäytyä miten vain, yhtälailla kämppä on sinunkin, ja sinun tunteesi ovat kaikki aitoja ja oikeita eikä toista saa satuttaa fyysisesti eikä henkisesti!

Kerrostalossa tulee ottaa huomioon myös muut asukkaat koko päivän ajan, sillä asukkailla voi olla erilaisia päivärytmiä. Toiset saattavat mennä jo aikaisin nukkumaan jos he menevät aikaisin töihin, tai joku voi vaikka nukkua päivällä jos menee yötöihin. Ja tottakai kerrostalossa saattaa asua myös lapsia tai vanhuksia. Asiasta saattaa tulla isompi ongelma teille, jos jatkatte samaan malliin..

Uskoisin, että keskustelemalla saatte asiat selviksi :) Sinulla on tietenkin myös mahdollisuus muuttaa pois, mutta helpommin kävisi jos saisitte asiat kuntoon..

Tsemppiä sulle!
-Sartsu

Pommac

Oletko liian herkkä ja miten voit sanoa toisesta `ettei ole neitsyt ja mitä se sinulle edes kuuluu.Kiusaajaa saat hakea itsestäsi.

Vastaa aiheeseen: kämppis kiusaa!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top