Siirry sisältöön
Joku tyttö vaa

Mun kaveri on 12-vuotias ja haluis alkaa seurustelee yhen pojan kanssa, mutta ei tiiä, kannattaako hänen 12-vuotiaana vielä seurustella.
Ite en ole kovinkaan perehtynyt näihin ihastus ja poikaystävä asioihin, joten en osaa vastata tälle kaverilleni.
Haluun siis kysyä, että kannattaako tämän mun kaverin alkaa seurustelee?

Kata, verkk@ri

Moikka:)

12-vuotiaana usein vastakkainen sukupuoli alkaa kiinnostaa ja ei kaverisi ensimmäinen olisi, joka tuossa iässä seurustelee.

Eikä ole kiellettyä olla yhdessä 12-vuotiaana. Ehkä kuitenkaan seurustelu silloin ei ole vielä kovin vakavaa, eihän 12-vuotias edes tunne itseään vielä kovin hyvin ja opittavaa elämästä ylipäätään on vielä paljon.

Seurustella ei kannata sen takia, että olisi jotenkin suositumpi sen takia tai siksi, että kokee siitä painetta. Vasta sitten kun itse oikeasti haluaa ja sellaisen tyypin kanssa, josta oikeasti tykkää! :)

En osaa siis vastata mitenkään kysymykseesi. Antaisin sinuna kuitenkin kaverisi vain tehdä itse ratkaisunsa asian suhteen ja sitten tuet häntä siinä :) ei ole oikeaa tai väärää ratkaisua! Kaverisi itse vain tietää sen.

Kata

mutjoojokurandom

nosiis emt ei siin seurustelus oo 12 vuotiaan mitää pahaa ainakaa et jos ne on ns valmiit siihe niii sitte🥶

Entiiäoikee

Juu voiha sitä yrittää kattoo si mite se menee joskus se menee sillei niiku mun frendil et se on ollu sen jätkän kaa 7kk ja sit toisinaa menee sillei et on 2vk yhes

Random

Sun kannattaa kysyä siltä kaverilta ekana onko se varma, että on valmis parisuhteeseen, jos se on valmis siihen niin sano vaan että antaa mennä

poika

Eihä siin seurustelus mitää oo, mut jos menee yli oisin huolissaa tos iäs lol

Vastaa aiheeseen: Kannattaako 12-vuotiaan alkaa seurustelee?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top