Siirry sisältöön
anonyymitilanne

Tarina alkoi kolme vuotta sitten. Tiivistetysti tutustuin kaverin kaveriin (sovitaan nimeksi X) sillon ihan kaveri pohjalla juttelu seuraa snäppii jne. Myöhemmin kun sen aikainen kiinostuksen kohteeni alkoi seurustella toisen kanssa kiinnostuinkin hänestä (X). (Minä siis mies puolinen nuori ja hän on naispuolinen ja vuoden nuorempi minua)

Noh juttelin seurailin hänen kuviaan ja jossai kohtaa töräytin sen että pidänkin hänestä. Hän vastasi: Mäkin pidän sust paljon mut sillee kaverina. Pakithan sieltä tuli noh ainii nähtii me sitten kerran sillon kesälläki en muista oliko pakkien jälkee vai enne mutta oltii snäpissä hetken kavereita kunnes hän vastasi myöhemmin ja myöhemmin ja ei koskaan alottanu keskustelua mutta sellainen hän on vähän aina ollutki (hiljainen ja ujo).

Noh lopetin hänen kanssaan juttelun ja sanoin ettei paljoo jutella nii en nää järkee enää snäppää. Sitten joskus kun hän sen avoi niin jonkun muun naama sieltä tuli kuvaan eikä mitään viestiä.. Vain randomin hymyilevä naama. Emt saiko hän edes sitä sillon mut noh en vastannut siihe enää.

Vuosi sitten tunteet sitä kohtaan jotenki kasvo mulla uudestaan ja meninki puolkännissä sil jotai snäppiä laittamaan kun hän vielä kavereissa oli missä sanoin vaa tekosyyks mun kaverit on tyhmii keskustelui et tulin juttelee sul tai jotai sellast ja kerroin kaikkee kuinka olin kaatunu sähköpotkulaudal sillo ja se vastas niihi jotai mut sit jätti vastaamat ja kysyin sit edelleen puol kännis et mihi se meni ja se vastas jotai häh ja sit sanoin jotai ja sit se taas jätti vastaamatta (Joo tiiän olin tyhmä kun tein niin kännis)

Nykyään Haluaisin vielä kirjottaa tälle kaverille ei kännissä omana itsenään että oikeesti haluan jutella hänen kanssaan syynä että hän on erittäin söpö ja ehkä pyytää anteeksi.. mut en kehtaa enää koska A pakit B se känni keskustelu ja C tuntuukohan siltä jo ahdistavalta jos taas tuun juttelmaan ja lisään kavereiksi sillä hän ei enää niissäkään minulla ole vaikka minä olenkin hänen kaverinaan. Tiedän että hänen ajatukset voivat olla nyt selkeämmät ja hän on sanonnut mulle viime näkemisen jälkee kerran että olisi kiva nähdä vielä.. siitä tosin aikaa mut Tiedän varsinkin sen että naiset voivat arvostaa jos oikeesti mies on periksiantamaton ja valmiina tekemään melkein mitä vaa naisen takia josta pitää.

Mutta jos ei kannata niin mitä teen että pääsen yli. Kiitos vastauksista jo etukäteen jos niitä tulee. Ja pahoitteluni pitkästä tekstistä mutta halusin kuulla anonyyminä teiltä joltai tilanteeseeni ajatuksia. Kiitos!

Mushroom <3

En taida olla mikään ekspertti,mutta toivottavasti tästä on silti apua. Jos tää tyyppi siis X on sanonu sen kännijutun jälkeen et se haluais nähdä uudestaan niin bro tee sen kaa jotain. Kaikki naiset ei kuitenkaa tykkää periksiantamattomista miehistä ja joskus periksiantamattomuus voi tuntua todella ahdistavalta. Jos se haluu tilaa niin sun varmaan kannattaa tehdä niin.

(sori mun viesti on hiukan sekava mut toivottavasti siitä oli apua)

Hellou

Mun mielestä voit koittaa vielä jutustella X:n kanssa, jos hänestä tosissasi tykkäät. Hän ei ees välttämättä lisää sua takas kaveriksi snäpissä, jolloin tilanne on aika selvä. Koita sit jutustella hänen kanssaan ihan normaaleja juttuja ja vähän analysoida sitä millasella innolla ja kiinnostuksella hän vastaa sul takas. Tsemppiä! 👍🏼

anonyymitilanne

Kiitos mielipiteistä ja lyhyesti siis palaten hän on lisännyt jo minut snäpissä koska ei ole minua sieltä poistanut missään kohtaa ainoastaan minä hänet. Ja joo on sanonut haluavansa nähdä mutta onko se sitten totta enää ja oliko silloinkaa kun muutama vuosi mennyt jo? Mutta kiitos kummiskin ajatuksista!

Vastaa aiheeseen: Kannattaako pakeilta saanutta enää yrittää?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top