Siirry sisältöön
Reikäleipä

Moi,

Tilanne on siis tällainen: lukion tämä vuosi loppuu ihan muutaman päivän aikavälillä ja tilaisuus pyytää ihastusta ulos erkanee sen myötä. Intoa ja halua löytyy, mutta ei ehkä varsinaisia suunnitelmia ulospyytämiselle ole mielessä.

Tästä huolimatta olen miettinyt kannattaako minun pyytä tätä ulos? Tällä hetkellä olen harjoittelemassa hänen kanssaan ensi vuoden Wanhojen Tansseja varten (olen siis hänen tanssiparinsa, pyysin häntä itse), joten tavallaan pelkään, että hänen mahdollinen suostumattomuutensa saattaisi johtaa ongelmiin tanssien kohdalta (; tilanteen outouden vuoksi hän ei tanssi kanssani).

Hän tuntee minut eräänlaisen kaverin tasolla, sillä juttelemme aina välillä, mutta ei mitään kovin syvällisiä asioita, yleensä.

Löytyisikö neuvoja tai joidenkin muiden aiempia kokemuksia?

P.S Hyvää tulevaa joulua!

Empaattinen_Ystävä

Ehdotan, että odotat tanssien yli ja jos tanssi ilta meni hyvin, pyydä ulos! ;)

Kolmiapila

Komppaan Empaattista_Ystävää, ehkä kannattaa odottaa tanssien ohi. Mutta sen jälkeen en usko, että sinulla on hirveästi menetettävää, jos pyydät häntä ulos. Tsemppiä! <33

Totuus

Ei en suosittele se johtaa seksiin ja sitten tullaan raskaaksi ja sitten sitä pohditaan että mitäs on menty tekemään ku ois siinä ollu se 5 sekuntia aikaa laittaa se kortsu mutta kun oli liian kiire päästä hommiin nii sitte totttakai tämä on lopputulos eli älä ainakaan jätä toista yksin koska se jos joku on paskamaisem mulkun temppu, kiitos hyvää jatkoa.

Vastaa aiheeseen: Kannattaako pyytä ihastusta ulos?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top