Siirry sisältöön
14v poika

Joten, mä olen 14v poika joka on pysynyt sinkkuna koko elämän aikana, haluan kyllä tyttöystävän, mutta musta tuntuu että mussa ei ole mitään kiinnostavaa.

Asioita mitä mä osaan:
Räppääminen
Tubettaminen
Videoeditointi
Kuvaeditointi
Kevyesti kitaran soittoa
Kevyesti rumpujen soittoa.

En oo mitenkään ihmeellisemmän hyvän näkönen Siniset silmät, semi pitkät tumman ruskeat hiukset.
Vaatetuksen tykkään pitää paljon tummia värejä ja paljon huppareita ja pitkiä housuja.

Mulla on harvoin aikaa olla.
Joten kannattaako mun edes yrittää???

14 v tyttö

Suoraan sanottuna kuulostit hyvältä kunnes pääsin aika kohtaan jos tytölle ei ole tarpeeksi aikaa tulee nopeasti jätetyksi ja tarkoitan todella hyvin hyvin nopeasti.

Pilkku

Itsellä aikalailla ollut sama ongelma. Itse 15 (-04) tyttö. Kirkkaat, vaaleahkon harmaat (vähän sinertää kohdittain) silmät. Ihan mukavan paksut huulet, vaikka ei mitkään ihmeelliset. Aknea löytyy, kun en vanhemmilta ole mitään opetusta saanut sen kurissa pitoon (äiti puoliks kuuro-sokee ja isä nyt ei kauheesti niist jutuist tiiä vaikka autaahan sekin joskus). Pituutta viimeksi mitattu 165.5cm, hiukset ylettyy paikoittain lantioon (märkänä alemmaskin). Kaverit on kutsunu laudaksikin, mutta kyllä jotain tartuttavaakin löytyy verrattuna parin vuoden takaiseen alipainoisuuteen.
HUOM! Omaan periytyneen hypermobiliteetin (hypermobiliteetti syndrooma diagnosoitu virallisesti äidiltä) joka aiheuttaa joskus kipuilua. Hypermobiliteetti on nivelten yliliikkuvuutta. Saan esim. toisen jalan niskan taakse.

Luonteeltani olen yli-kärsivällinen ja positiivinen tutuille. Puolustan jotain ihan mieluusti jos tätä henkilöä kiusataan. Tykkään monenlaisesta musiikista ja kovaa kiinnostusta löytyy mm. kuvikseen. Koulussa esim. kielet onnistuu sujuvasti (paitsi saksa ja ruotsi). Tykkään komediasta ja huumorista, vaikka jälkimmäinen itsellä reistailee. Romantiikon vikaa löytyy.

En välttämättä aina pysty viettämään aikaa koulun ulkopuolella ja itselle riittäisikin että näkee kerran tai pari viikossa ja kerran kuukaudessa sitten pidempään hengattais. Olen avoin teidän kavereille ja teidän kiinnostuksille. Halailu ja semmonen aika ideaalista, itse kun ajattelisin että se on ihan mukava tapa osoittaa sitä kiintymystä.

Sosiaaliset taidot ehkä hieman kärsineet (koko iän kiusattu, historiaa väkivaltaisesta kiusaamisesta, rajattu kaveri piiri joka nyt katosi ja taipumuksia introverttisiin tapoihin masennuksen yms innoittamina. Masennus on aikas lailla kurissa jos nyt ei lasketa niitä purskahduksia. Omat ongelmani pidän suhteen ulko puolella, enkä todellakaan vaadi kattavaa toleranssia sitä kohtaan, asiasta voin myös halutessa puhua.) joten en välttämättä ole ihan trendien mukaisella tasalla, mutta luulisin että tällä sanavarastolla pärjäisi.

Oliskohan jonkinlaisia mahdollisuuksia suhteen kanssa? Iästä joustan alas sen yhden vuoden, kun muuten en ole perillä suomen nuorison jutuista, ylös joustan 1.5 – 2 vuotta.

14v poika

Update! Oon siis 04, ja olen nykyään suhteessa, aikaa löytyy juuri tarpeeksi 😊

Vastaa aiheeseen: Kannattaisko mun ees yrittää?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top