Siirry sisältöön
Nythävettää…..

Nolottaa oikeesti mut nii juu oon 13wee ja entiä ett pitääkö rinstsikoita pitää nukkuessa? Oon tehny vähän sekä että. En kehtaa kyllä äitiltä todellakaan kysyä…………………………..

Mun bff sano et joo kyllä kannatta, ja Mun pikkuserkku sa et ei kannata.
Nii en tiiä että kumpi on oikeesti oikein?

kelly clarkson

Mä sanon että ei kannata!

tytsi

Netistä löytyy googlettamalla tietoa puolin ja toisin mahdollisista ongelmista ja haitoista, jos niitä pitää, tai jos niitä ei pidä. Itse en pidä, koska tunnen oloni yksinkertaisesti vain mukavammaksi ilman. Pidin nukkuessani niitä nelisen vuotta, enää en halua. Jos sinua kiinnostaa noi mahdolliset haitat ja muut niin googlaile, mutta kyllä musta sun kannattais valita että kumpi tuntuu vaan paremmalta, eikä kuunnella muita asiassa.

yysiseiskaaa

Joo, oon kans miettiny samaa asiaa… T: Tyttö 16v. :)

Minävaan :)

Ei kannata, rinnat alkaa roikkumaan ja muutenkin aika epämukavat pitää 24/h putkeen :)

hope

Ei kannata!
Koitin kerran kun olin kamul yötä (kamullani on 2 isoveljee ja niillä kamut yötä enkä halunnu olla esim iltapalalla pelkkä paita päällä josta näkyy läpi vielku olen ikäisekseni aika kehittynyt)nii siis yritin nukkuu rintsikat päällä mut ne aina nous ylöspäin ja painoivat perkeleesti!

mie vain

Varmaan riippuu myös ihmisestä. Ite pidän aika usein (urheiluliivien tapaiset), koska ne tukee yölläkin rintoja hyvin eikä tunnu mitenkään epämiellyttävältä päällä.

tytsy ;)

Mie en ainakaan pidä paitsi lairillä ;)

Vastaa aiheeseen: Kannnattaako rintsikoita pitää yöllä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top