Siirry sisältöön
pakko

Oon 12 ja oon ainaki 20kg yli painone vaik en silt en näytä (painan enemmän ku mun vanhemmat)
Oon yrittäny laihuttaa mut aina ulkoon käyn kaupan kautta ostaa jotain namia.
HEI kannustakaa oon niin iso kokone et mitä teen alotanko laihuttaa ite vai otanko johonki terapeuttii yhteyttä HEI mitä teen …
Haluisin olla 20kg laihempi ku meen syksyl ylä-asteelle…
:'( APUU

KIITOS KAIKILLE JOTKA VASTAS <3

Pikku

Ota joku kaveri mukaan lenkille, ja sano että ei päästä sinua kauppaan! Siitä on apua. Olen ollut ystäväni mukana juuri sillä tavalla ja hän laihtui kesän aikana 30kg. Stemppiä! =)

”-”

Jos meet ulos ja sitte kauppaan kannattaa jättää rahat kotii ja kiertää kauppa, vaitaa lenkkireittii… ottaa kaveri mukaan ja näin.

Kannattaa lähtä pikkuhiljaa puottaan painoo, ku jos teet sen hirmu nopee nii se tulee äkkii takas. :( ja oot vielä kasvuvaihees nii liiallinen laihutus on vaarallist ja voi olla haitaks sun keholle ja kehitykselle. :)laihutusta ei suositella kasvuvaihees oleville, kiinteytys on parempi, esim erilaiset jumpat, lihaskunto jne…

esim jos sulla on isot luut niin tietty painat enempi, (ittellä on isot ja viel järkyn leveet hartiat)

Ota vaikka joku tavote ja palkitte ittes jollai kival, osta vaikka joku kiva paita, koru jne. Ala säästään jotain isoo varte, vaik jos haluut uuen puhelimen pistä raha jemmaan sen sijaan että ostasit karkkii. :) sitte ku saat sen nii tulee onnistumisen tunne Ja tavotteet kannustaa jatkamaan varsinki ku saa pienen kivan palkinnon.;)

[osa tekstistä poistettu] terveellinen ruoka,AINA, tietty ruokarytmi. Jne..) toimi mulla ja paino putos 5 kiloo suht nopee. JOTEN SYÖMÄTTÖMYYS EI LAIHUTA, terveelliset ja sopusuhtaset annokset ja urheilu toimii, :)

Ja sun pitää huomioija pituus ja se et ookko lihaksikas, lihakset painaa enempi kui rasva. Kaikki on ihanii ja arvokkait oli ne millasii vaan.

Pandasuklaa

Parempi et nyt oot lihava, koska yleensä lihavat kasvaa nopeemmin. Sit ku et enää kasva niin paljon niin voit alkaa laihduttaa. En tiedä vaikuttaako syöminen kasvuiässä kasvun nopeuteen mut parempi että syöt ku oot vielä kasvavuiässä… kai

Vastaa aiheeseen: kannustusta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top