Siirry sisältöön
Veechan

Hei!
Ihan vaan tälläisenä kiinnostuksena, kuinka moni käyttää kansainvälisiä medioita? Ja nyt puhun lähinnä puhelimeen saatavista chat-tyyppisistä sovelluksista, joissa periaatteessa kuka vaan ympäri maailman voi viestittää. Yleensä myös näissä sovelluksissa pääkieli on englanti.

Millaisia kokemuksia teillä on näistä, ja kuinka vanhoja olette?
Moni joka näitä sovelluksia käyttää on varmasti törmännyt jos jonkinmoiseen persoonaan, itselläni yleisimpiä viestittäjiä ovat lähinnä nuoret Lähi-Idän ja Intian suunnalta tulevat miehet (ikä 20-30), ehdotellen kaikennäköistä aina avioliitosta puhelinseksiin. Miten te suhtaudutte tähän? Itse yleensä estän käyttäjän ja raportoin (sovellukset kyllä estävät käyttäjiä, varsinkin jos kyseessä on ollut kuvien lähettelyä tai muuta seksuaalista häirintää).

Azzie

Hyvin mielenkiintoinen ja ajankohtainen aihe, haluan näin aluksi vain sanoa. Mukavaa vaihtelua.

Itse käytän kansainvälisiä medioita semisti. Koska olen hyvin skeptinen ikinä liittymään mihinkään ja luomaan nimimerkkejä, mieluummin käyn palstoilla, joissa voi anonyymisti kommentoida asioihin (kuten tämä paikka). Mutta juu, olen joskus saanut näitä yhteydenottoja miehiltä, jotka niin kehuvat minua, vaikkeivät ole koskaan edes nähneet saatika tavanneet, eivätkä näemmä tiedä edes, kumpaa sukupuolta olen. Yleensä jätän tällaisen viestit omaan arvoonsa, mutta jos mahdollista, ilmoitan niistä eteenpäin sovelluksen ylläpidolle ja estän epäilyttävän käyttäjän. Mutta en yleensäkkään hirveästi juttele tuntemattomien kanssa.

Vastaa aiheeseen: Kansainvälinen media

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top