Siirry sisältöön
Perustytteli

Moikka kaikki!
Oon siis 14v. (kohta 15v.) tyttö ja haluaisin alkaa harrastaa karatea. En oo harrastunut vuosiin mitään mutta nyt karate on alkanu kiinnostaa.
Haluaisin kysyä että onko kellään kokemuksia? Mua ainakin tulisi jännittämään tosi paljon vyökokeet joten sen takia en ole varma uskallanko edes mennä kokeilemaan.

Verkk@ri

Heippa! Hienoa että olet löytänyt jonkun kiinnostavan harrastuksen :) Ehdottaisin kovasti jännityksestä huolimatta menemään kokeisiin. Jos kokeet ei onnistu tällä kertaa, seuraavalla kerralla olet rohkeampi ja tiedät mitä kokeissa tapahtuu. Tsemppiä! :)

Ruusunnuppu

Hei! Mä oon siis 13v tyttö ja harrastan karatea! Itse nautin siitä tosi paljon ja se on just se juttu jota tarviin mun viikkoon. Mä suosittelen lämpimästi kokeilemaan, se voi olla tosi kivaa! Ja älä pelkää vyökokeita, mä stressaan niitä aina tosi paljon ennen vyökoetta ja sen aikana, mutta loppujenlopuksi siinä ei oo mitää pelättävää, mäkin oln suurimmaksi osaksi pääsdy siitä jännityksestä yli. En tiiä miten se seura johon olisit menosda kokeilemaan järjestää vyökokeet, mutta mun seuralla ne on ainakin järjestetty tosi kivasti, ja sitä meille koko ajan hoetaan, että ei kannata jännittää. Muista kans et ikinä ei oo pakko osallistuu vyökokeisiin, saat varmasti harrastaa sitä muutenkin, mut sit kun koet olevas valmis vyökokeet on se juttu jota oottaa ihan sikana. Eli tsemppii sulle ja toivottavasti tykkäät<3

2. vihreä vyö

Hei. Olen harrastany 9 vuotta karatea se on mahtava laji harrastaa. Kokeisiin pääsee nykyään helpommin ja kokeita ei tarvi stressaa, ku opetetaan hyvin kaikki asiat ja niitä kerrataa vielä mitä kokeisiin tulee. Ei muutaku porukkaa vaa mukaa ja hauskoja treenejä:)

Nonni

Moii! Mä oon harrastanu karatea nyt kaks vuotta. Tykkään siitä tosi paljon ja se on tosi hyvä tapa mulle saada mun tunteet purettua ilman että tarvitsee puhua. Ehdotan kyllä sitä!!! Vyökokeita ei tarvitse pelätä sillä siellä kaikki tekevät samaan aikaan eikä kukaan oiken keskity vaan suhun. Niistä on myös aika helppo päästä läpi. Toivottavasti tämä auttoi!

Vastaa aiheeseen: Karate (tai muu itsepuolustus)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top