Siirry sisältöön
Hmm…

Oon miettinyt paljon tota otsikossa olevaa. Eikös olisi tosi kivaa jättää koulustressit sun muut taakse ja lähteä kauas pois tästä homehtuneesta paikasta? No sitten on syitä miksi en haluaisi tehdä sitä, kuten huoli selviytymisestä ja se että läheisten pitäis murehtia mun takia… En tiedä mikä tämän pointti on, mutta onko teillä mitään mielipiteitä asiasta?

jokuu

Joo! Oon täysin samaa mieltä ku sä! Ois niin kiva tehä noin, mut sit on noi muutamat syyt miks ei vois. En oo ite ainakaa viel tehny noi, emt aijonko viel vai en. Mitä mieltä muut on? Kannattaisko meiän tehä noi?

Arvedávgi🌈❤️‍🔥

Ei taida olla laillista muuttaa pysyvästi jonkun toisen metsään. Sitä paitsi, kaupassa pitäis joskus käyä, et sä voi mustikoilla ja jäkälällä elää. Lisäksi sun perään lähetettäis kaiken maailman etsintäpartiot. Sitte ku oot aikuinen, voit vaikka ostaa mettätontin ja muuttaa sinne, mutta nyt voi homma olla haasteellinen.

Nou shein

joo en suosittele. hankit nyt vaan apua tohon stressiin.

hmmmh

Joop, samaa mieltä muiden kanssa. Tosin olen kyllä itse kirjoittanut läpikotaisen suunnitelman, että jos tekisi niin, kaikki laskut ruokaa varten jne. siis kalori ja joulemäärät, ja mistä vesi, lämmitys jne.
Mutta en kyllä lähtis tuota tekemään, kun harrastan kirjoittamista, niin sitä varten lähinnä jos kirjoitan jostain tyypistä joka näin olisi tehnyt.

mopomopogurl

Joo is kyl ihan kiva karata mut sit miettii et tarvis jonku suojan, ruokaa,vettä,rahaa ja muuta ja mihin sit meet ja mitä teet ku on talvi ja kaikkee nii en ite tekis ilman kunnon plääniä jossa on mietitty kaikki mahollisuudet ja niiden selviytymiskeinot.

12v

Ois se kiva ku tolle asialle ei oo paljoo mitää tehtävissä

Girl_power 010 💋

Suomen talvet 💀💀

Kyllä joo meikämandoliini täällä

Muistan kun joskus 2 luokalla kaverin kanssa katottiin koulussa Ronja ryövärin tytär ja sen jälkeen haaveiltiin et karattais isompina junalla preerialle, kesytettäis villihevoset ja muutettais niiden kanssa metsään. Tää oli meidän unelma 5 luokkaan asti kunnes tajuttii et junalla ei pääse preerialle eikä ylipäätään pois Suomesta eikä toiseen maahan pääse alaikäset, ei sellasii kunnollisii villihevosii oo ja ei mitenkään voitas kesyttää niitä ja selvitä niiden kaa hengissä mettässä. Ainakin sen koko homman suunnittelu oli kivaa.

Adrii

Itte en kyllä ehkä menis…. meinaan vaan että ei ehkä kannata mennä jonkun metsä alueelle, ilman mitään kunnon ruokaa, miten hoidat vessajutut (mihin laitat wc paperit tms), entä hygienia (suihkut, hiukset tms), tuolla on ihan v1tun kylmä!!, tulee aika huono tulevaisuus jos vaan skippaa koulua, sun läheiset oikeesti varmaan huolestuis ja kaiken maailman etsintä partiot ja etsintä koirat tulis ettii sua, miten lataat puhelimen, entäs jos tuut tosi kipeeks, ja et löydäkkään kotiin…. , ehkä parasta ettet mee mihinkään metsään talvella. Pian alkaa lomakin niin saa lepoa. Tee kesällä vaikka puumaja metsään.

Vastaa aiheeseen: Karkaaminen ja muuttaminen metsään

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top