Siirry sisältöön
Tytsy♡

Moi!
Mulla on ollu syntymästä asti vasemmassa silmässä karsastus, hoitamaton sellainen. Kun ikää on tullut lisää, (oon siis 13) se on alkanu ahdistaa entistä enemmän vaikka se karsastus on tosi lievä ja tiiän monia joilla on paljon pahempi. Monet ei ees face to face oo tajunnu että mulla ois joku sellanen mutta kuvissa sen aina näkee paljon vahvemmin ku irl.

Koulukuvaukset lähestyy ja oon aina vihannu niitä sen takia että mun toinen silmä ei kato normaalisti niissä kuvissa. Kaverit yrittää lohduttaa että ei sitä kukaan huomaa mutta se stressaa silti. Samaistuuko joku?

Girlyy010

Mä!😫 Siis en oo ees tajunnu et mul on karsastus ku joku pari kuukaut sitten, ja huomasin kuvista ihan vitsin selkeenä ja muutenki tarpeeks paineita ja ongelmia että help me💀

SMART@SS

Mulla sama ongelma, kandee puhuu terkkarille, jos haluu et sille tehdään jotain, muistakaa nukkua babes! ❤️🎁

Tytsy♡

Ihana kuulla että on muitakin!🥰 tiiätkö muuten mistä se sun karsastus johtuu, onko se ollu sulla aina vai onko se nyt alkanut näkymään?
Itellä menee nyt paremmin ku vaan hyväksy sen tosiasian että se ei tee musta huonompaa ihmistä ja että siinä ei oo mitään vikaa. Mulla on ihania kavereita jotka musta välittää eikä niitä kiinnosta onko mulla karsastus vai ei.🙃Tsemppiä sulle kovasti❤️❤️

Vastaa aiheeseen: Karsastus ahdistaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top