Siirry sisältöön
Joutsen

Eli ihmiset ajeletteko karvanne? Niinku sääret, kainalot, alapää? En ite oo koskaan koska mua ne ei jotenkin mua haittaa. En kuitenkaan jotenkin uskalla mennä topilla kouluun ja nostaa käsiä ylös et kainalokarvat näkyy, koska pelkään että pojat tyyliin sanoo hyi. En oo nähny kellään muulla työllä meidän koulussa kainalokarvoja, tai ees alapääkarvoja (siis niillä ei näy esim uimapuvun reunoilla niitä rehottamasta sieltä) . Ihmiset sanoo, et on joku hullu ylifeministi jos ei aja karvojaan. Mitä mieltä te ootte?? Auttakaa!!!

Arvedávgi

Ajelen kainalot ja kyljet sillon ku bindaan, jotta teippi tarttuu paremmin mut en muuten. Ei musta sheivaaminen oo nii tärkee juttu. Eikä se oo toisten asia kommentoida muiden karvoitusta, ellei oo täysikuu ja kyseinen henkilö ulvoo🐺😂

Tee siis karvoillas mitä tahdot.

Kaakao

Ite näin kesäsin Sheivaan sääret ja kainalot ja vähän siistin alhaalta ettei näy uikkareista. Ei oo mikään pakko poistaa karvoja. Jos ite haluut nii siitä vaan. Kyl monetkin feministit ajaa karvoja :)

🤠

Ite sheivaan yleensä kainalot, sääret ja sit alapäästä silleen et ei näy uikkareitten reunoilta. Mua ei silleen muuten kiinnosta yhtään että sheivaako joku vai ei mutta kainalot silleen vähä ku sit haisee helpommin hielle. Ite vaan ajattelen et se on sit taas muille ihan kohteliasta jos ei haise pahalle. Mutta teet miten itsestä parhaalle tuntuu. Mukavaa kesää! ☀️

Toivon että olin avuksi☺️

Ite ajelen joskus sääri karvat ja viiksi karvat ajan joka toinen päivä ja kainalo karvat ajan aina kun ne alkaa ilmaantuu taas ja alapään karvoista niin ajan silloin kun oon menossa uimaan, ajan vaan jalkojen kohdalta sen mitä tarvii ettei näy kun pidän uikkaria.

Vastaa aiheeseen: Karvat – help

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top