Siirry sisältöön
Ruusu

Heipä hei! Haaruksis on karvoja, mua nolottaa tää Koska mun luokkan muut Tytöt kertoo siit eteenpäin Koska niil ei oo karvoja. Mitä tehdä että ei nolottais?

JuStInCaSe

Varmaa sheivata ne pois?

moms spaghetti

niillä ei oo mitään oikeutta kertoa sun omia asioita eteenpäin, mutta jos alapää karvat häiritsee, voi niitä silloin tällöin siistiä sheivaamalla. jos ne alkaa puhuu sulle jotain että ” sheivaa sin karvat” nii älä välitä niistä, he eivät saa alkaa puuttumaan sun kasvamiseen.
tsemppiä sulle❤️:)

ps. oot tärkee😊

15v

moi! minkäköhän ikäinen oot? kaikille niitä karvoja tulee jossain välissä ja kaikilla mun kavereilla ja mulla on :) ihan normaali asia mutta jos oot vielä ala-asteella niin kaikilla niitä ei välttis vielä oo. muutenki niitä tulee kaikille oman verran ja ne on iiihan normaali asia. voit toki sheivata vaikka bikinirajat ja silleen siistiä jos karvoja on tosi paljo mutta se ei todellakaan oo pakollista :)

11v tyttö

en oikee osaa sheivaa niit;(

Sipuliapina

Ne ei oo missään tapauksessa nolo asia ja ne on osa elämää, mulla itellä on semi tummat karvat enkä tykkää niistä mutta ei se mua oikein kiinnosta.. Mun vanhaa luokkalaista haukuttiin apinaks niistä ja sanoin kyllä haukkujille ihan suoraan, niillekki tulee niitä ja se on osa elämää💪💪

Vastaa aiheeseen: Karvat nolottaa!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top