Siirry sisältöön
seksuaalisuus_unknown

Okeeeeei… eli vähä kiusallista asiaa ja kysyttävää… ;)

Eli tää on suunnattu pääasiassa biologisille tytöille, mut onko teillä paljon häpykarvoja?? Ittestä tuntuu et niitä on ihan liikaa ja et en oo normaali…

Oon 13.v tyttö ja mul alko muutenki murrosikä aika aikasin. Mul on karvaa niiku koko *se* alue täynnä ja ne on jotai 2cm pitkii… onko normaalia??

Tuntuu et siel kasvaa suunillee viidakko. Entä mites sieltä sheivaaminen? Tai ylipäätää sheivaaminen? Miten pyydän äitiltä sheiverii?? Tarviiks karvoi ajella??

Vastaa ihmeessä jos sul onmitää neuvoo tai oot ite kokenu samanlaisii tunteita <3

Jääpuikko

Moi, oon kokenut paljon samoja tuntemuksia. Ei mitään hätää, yksinkertaisesti: karvat ovat täysin normaaleja. Itsekin vähän kauhistuin, kun karvat rupesivat kasvamaan. Odotin 1cm mittaista siistiä karvoitusta. Totuus olikin aika toinen. Syytän mediaa: annettu kuva on vääristynyt.

Karvoja ei missään nimessä tarvitse ajella. Niitä kasvaa kaikilla (okei okei on poikkeuksia, mutta se on harvinaista) ja on todistettu, että niillä on positiivisia terveysvaikutuksia. Erityisesti alapää on todella herkkää aluetta, ja karvoilla on suojaava vaikutus.

Mutta jos karvat sinua häiritsevät, niin kannattaa ne poistaa. Itse en sheivaa usein, koska en jaksa. Se ei ole minulle kauhean tärkeä asia. En missään kohtaa pyytänyt sheiveriä äidiltä, hän vain ehdotti sen hankkimista ja suostuin. Minulla ei ole siis mitään suoria vinkkejä, yleisesti sanon, että suora kysymys on helpoin ratkaisu :)

Vastaa aiheeseen: karvoja, karvoja, APUA

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top