Siirry sisältöön
Kisu

Moi. Oon 08/13v tyttö ja aloitin juuri uudessa koulussa. Tosiaan olen siis seiska luokalla ja pidän paljon kissa tyylisistä vaatteista esim kaikista kissankorva pannoista ja kissa aiheisista paidoista yms ja tyylini muutenkin on saanut paljon inspiraatiota esim suositusta kawaii tyylistä. Halusin tänään laittaa paljon kissa aiheista vaatetta päälle ja puin kissankorva pannan, uuden kissa paitani, valkoisen hameen ja uudet kissa kuvioiset sukkani. Koulupäivän viimeisellä välkällä isommat oppilaat eli 9-8 luokkalaiset pojat huutelivat minulle asustani kaikkea ”kato kissa” ja hokivat ”miau miau” ja esittivät kissaa ja tämä jatkui myös sisälle asti. Yksi niistä pojista tuli myös minua vastaan ja otti valokuvan minusta ilman minun lupaa tai no en tiedä esittikö vain hän ottaneensa kuvan vai ottiko oikeasti mutta paha olo tästä jäi kumminkin. Vaikka nämä pojat eivät olisi tarkoittaneet tätä ilkeästi vaan vitsillä paha maku siitä kumminkin jäi suuhun ja haluaisin kumminkin olla rohkeasti omaiseni enkä lannistua parin ilkeän pojan takia mutta en tiedä uskallanko enään pukeutua tähän tyyliin jos tämä minun silmissä kiusaaminen jatkuu. Enkä halua mitään erikoista huomiota tyylilläni vaan olla niinkuin kaikki muut mutta vain erinlaisella tyylillä. Joten mitä voisin tehdä? Kiitos jos jaksoit lukea tänne asti ja olisi mukavaa jos voisit neuvoa minua tai jos sinulle itselle on käynyt jotenkin samalla tavalla niin voisit antaa vertaistukea se merkkaisi minulle paljon😊. T: nimimerkillä kisu❤️

Ketsuppi

Moi!
Noi vanhemmat oppilaat kuulostaa aika tyhmiltä ja niistä ei kannata välittää. Minusta tyylisi kuulostaa hienolta ja toivon, että jatkat sitä. Olen itsekin yläasteella ja ihailen kaikkia, jotka ovat löytäneet palan itseään tyylillään (mutta ymmärrän että he ovat sisimmässään niinkuin muut). Itse pukeudun rehellisesti sanoen massaan.

Kun olin seiskalla kaverini kanssa hän käytti tietyn moottoripyörä merkin hupparia. Jotkut ysit tuli kuittailemaan ”onko merkki-x hyvä?” ja muutenkin nauroivat hupparille. Sitä tuli vain muutamaan kertaan, mutta sitten se loppui. Ystäväni lopetti merkin vaatteiden käyttämisen myöhemmin, mikä on aika harmillista.

Uskon, että he eivät jaksa jauhaa asiasta kauaa ja jos se ei tunnu loppuvan, voit sanoa opettajille.

Tsemppiä💞💞💞💞

Gray

Moi!
Kiva nähdä viestisi, koska itselleni on käynyt samalla tavalla aina kun testasin uutta tyyliä. (Tykkään testailla uusia asioita ja tyylejä jne)
Nyt oon löytänyt oman tyylini ja vieläkin tehdään tuonlaisia juttuja, koska mun tyyli ei ole kovin yleinen (grunge tyyli) ja ymmärrän et se on tosi ärsyttävää. Oon vaan miettiny aina et mitä välii. Mä en anna sellasen vaikuttaa mun tyyliin. Se olisi liian törkeetä itselleen, ettei olisi oma itsensä.
Mun mielestä se on kivaa nähdä ihmisiä, jotka erottuu joukosta ja uskaltaa olla oma itsensä. :) Mun mielestä Kawaii tyyli on myös kiva ja siihen sopii kissan korvat. Ei kannata muuttaa itseäs muiden mielipiteiden takia.
Suosittelen pysymään siinä tyylissä, mistä itse tykkäät! ;)
Jos kiusaaminen tuntuu tosi pahalta, kerro opettajalle tai terveydenhoitajalle tai kenelle vain luotettavalle, koska ei oo oikein kiusata ja vaikka et tietäis tekeekö ne sitä kiusatakseen vai muuten vaan, niin voit silti kertoa ja sanoa myös ettet ole varma tekevätkö sitä kiusatakseen.
:) Tsemppiä! T. Grunge tyttö.

oovaanomaittes

Mä en oo ollu samassa tilanteessa, mutta ymmärrän miltä tuo tuntuu vaikka pojat eivät välttämättä pahaa tarkoittaneet.
Kehotan puhumista vaikka luokanvalvojallesi ja kertoa asiasta.
Kyllä joku osaa auttaa tuossa tilanteessa ja saadaan todennäköisesti tuo loppumaan.

Muista vaan että Saat pukeutua ihan miten haluat, ole vain oma itsesi. Muiden takia ei tarvi muuttua.

Tsemppii

Kisu

Hei❤️ Halusin vain tulla sanomaan kiitos noista ihanista kommenteista ne ovat parantaneet mieltäni tosi paljon kiitos❤️💕💕 olette ihania 🤗🤗 T:kisu

Hei Kisu!

Elikkäs, ihan ensiksi, tsemppiä yläkouluun, ihan uus luku elämässä
Oon pahoillani, et jouduit kuulee tommosta huutelua. Ite menin yläasteelle vuosi sitten, olen nyt 8-luokalla. Itekkin oon huutelua kokenut, en tosin itseäni vanhemmilta oppilailta vaan omilta rinnakkaisluokan oppilailta. Olin ainoa tyttö puukässässä ja yksi poika alkoi minua koko ajan härnäämään, tekemään rumia ja ällöttäviä vitsejä minusta. Päätin kuitenkin olla huomioimatta nämä ja kässän loputtua, loppui myös huutelu.
Tommonen toiminta, miten noi 8-9 luokkalaiset käyttäytyy on todella typerää. Tiedän että se saattaa tuntua todella inhottavalta ja satuttaa enemmän kuin luuliskaan.

Mut mitä tahansa käykin, oo vaa oma ittes! Yläasteella se saattaa olla vaikeaa, varsinkin kuin kaikki etsii itseään. Musta on tosi kiva, että sulla on omanlainen tyyli!

Yläaste on sulla vasta alussa. Yritä löytää vaikka kavereita, joiden kanssa on mukava olla. Jos vaikka muitakin, jolla on omanlainen tyyli, löytyisi, voisitte yhdessä viettää aikaa. Se antaisi tukea kaikille!
Jos tommoinen käytös kuitenkin vanhemmilta pojilta jatkuu, kerro opettajille, vanhemmille tai muulle luotettavalle aikuiselle.

Toivotan sulle hyviä yläaste aikoja! <3

•~•

Hello! ^^ Tässä yks hieman nolo closplay tapaus joka miulle itelle on sattunu xd Ite tosiaan oon aika iso Harry Potter-fani ja tuotanoinnii, meillä oli sellanen cosplay tapahtuma tässä lähitienoolla. Olin sen illan jälkeen niin väsyny, että menin vaan suoraan niissä miun Harry Potter teemais vaatteis sänkyyn ja nukahin. Huomenna oli tosiaa koulua (Alko klo 8:00) ja kun heräsin kello oli jotain 7:51, menin ihan paniikkiin ja lähin just niissä vaatteissa koululle. Voimpi sanoa, että sain kokea hieman oudoksuvia silmäyksiä ja huutelua tuon päivän aikana XD Nykyään kyseinen tapaus on muodostunut miun ja minun kaverin sisäpiirivitsiksi :> Haluun sanoo vaan sen, että oo rohkeesti oma ittes! <3

se yksi oman tyylisä omistava ihminen

Tuo on ikävänkin tavallinen kokemus niille kaikille jotka päättävät olla oma itsensä.
Mutta me voidaan nyt kaikki tehdä sellainen sopimus että ei anneta sen haitata. Siinä kun menee ja näyttä ettei muiden katseet tai sanat haittaa (vaikka ne oikeasti haittaisivatkin) niin kyllä sen pitäisi auttaa tilannetta. Hirveesti stemppiä sinne <3 <3 <3

PS sun tyyli kuulostaa tosi söpöltä jatka samaan malliin.

Oon ite 9lk ja tässä parin vuoden aikana yläasteesta oon oppinu sen että tosi tosi monet tän ikäiset pojat on tosi lapsellisia ja epävarmoja itsestään, joten haukkuu siksi kaikkia jotka uskaltaa olla erilaisia. Erilaisuus on hyvä asia eikä kannata pukeutua tietyllä tavalla vaan miellyttääkseen muita. Eikä kiusaamista mun mielestä sais ikinä perustella sillä että se oli vaan läppää koska se silti tuottaa vaan pahaa mieltä.

Toivottavasti sä voit vielä pitää sellasia vaatteita jotka tekee SUT onneliseks <3

failed_detention

Tiiän kyseisen tunteen.

Ja harmittaa, että joudut kokemaan tommosta.

Mutta sä oot just täydellinen semmosena kuin oot. Älä anna muiden vaikuttaa siihen.

Älä anna niiden vaikuttaa sun elämäntyyliin, sun kiinnostuksen kohteisiin ja siihen, mikä tekee sut onneliseksi.

Onnee yläasteelle!

Vastaa aiheeseen: Kasit ja ysit huutelivat tyylistäni

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top