Siirry sisältöön
Perunapää

Moikka! Pohjustan aluksi mun tilannetta niin ymmärrätte paremmin. Mä oon nyt siis 8 luokalla, eli noin 1,5 vuotta peruskoulua jäljellä. 9lk jälkeen mun pitäisi muuttaa pois opiskelemaan, koska täältä käsin missä asun ei voi opiskella sitä mitä haluan. Tiedän, että tähän on aikaa mutta koska koulussa on alkanu opon tunnit ja tulevaisuutta mietitään niin pakosti tätä miettii vapaa-ajallakin.

Ongelmana on se, että mua pelottaa kasvaa. En halua muuttaa pois kotoa vaan olla aina se isin ja äidin pieni tyttö, joka asustelee vanhempien luona ja viettää heidän kanssa aikaa. Mulla on pikkusisko, joka on 5v mua nuorempi. Aina kun nään sen äidin kanssa, herkistyn. Haluan ne samat hetket takaisi, kun sain olla pieni ja söpö, eikä tarvinnut murehtia juuri mistään. Haluan olla aina se vanhempien pieni söpö tyttö, en olla teini tai varsinkaan muuttaa pois. Tää asia ahdistaa mua nykyään tosi usein. Kasvamisen pelko. Haluan vanhat ajat takaisin ):

Ja edelleen, i know että tähän on vielä aikaa, mutta kuitenkin alle 2v. Tää pakosti pyörii mun mielessä varsinkin kun nään mun ihanan pienen söpön siskon jollainen itsekkin haluan olla. Ja koulun takia tää opiskelu ja muutto pyörii mielessä kun siitä joka viikko puhutaan.

Kiitos jos luit tänne asti <3

Girlsrcutengl.

Helou.
Voin luvata ettet ainakaan oo yksin. Tunnen ihan samoin, ei mulla pikkusisaruksia oo mutta lähinnä se että oon just se joka joutuu jättämään äitin yksin asumaan sen 1,5 vuoden päästä. Sit mun pitäis muka jo alkaa elämään omaa elämääni, kasvaa aikuiseks ja saada lapsia. Tuntuu tosi vaikeelta mut kyllä me selvitään ! Uskon että siihen tottuu jonku ajan päästä sen muuton jälkeen jos ei jo ennen sitä. Nimittäin mun isosisarus muutti just kesän jälkeen ja se oli TOSI vaikeeta sille, mutta nään että seon helpottanu ja että hän on tottunu jo hyvin paikkaan ymsyms. Paljon tsemppejä !

🤗

Moikka ! 🤗

Mä niin samaistun suhun !

Mäkin oon nyt 8-luokalla.
En muuta sen jälkeen pois, meen kotikaupungin lukioon joten aion asua kotona vielä silloin.

Muakin mietityttää kasvaminen ja aikuistuminen ja ajan kuluminen jne.

Ihanaa kuulla, et en oo ainoa !
Mä oikein pakahdun !

Laittakaa ihmeessä kommenttiin, jos ootte samanlaisia !

IHANAA IHANAA IHANAA !!!!!!!!!!

Anteeks toi ”purkaus” . 😶 😅 😂

Tsemppiä sulle ! 🤗

Tsemppiä myös kaikille muille jotka tuntee näin ! 🤗

– 🤗

Moi

Sama ongelma mulla

Vastaa aiheeseen: Kasvaminen pelottaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top