Siirry sisältöön
saturnuksen_kuu_nro_6

Moi! En oo varma onks tää oikee alue tälle mut kuitenki… Siis mä oon kasvissyöjä ja oon ollu koko elämäni (btw pls kommentoi jos säki oot kasvissyöjä, kosk tuntuu et oon ainoo). Aina koulussa varsinkin saatan saada jotai vähä outoi kommenttei niiku tyylii ”hyi helvetti toi näyttää pahalta” tai ”miten ihmees sä selviit ilman lihaa?!” Tai ”Mä en ikinä söis tota”. Ja sit on tietysti se sadan pisteen kysymys ”MiKs Sä OoT kAsViSsYöJä?”… En tiiä onks tää kiusaamista vai oonko mä vaa yliherkkä ihminen…

Ois ihanaa jos joku vastais kosk oon miettin tätä aika paljon…

:)

Voi eii!!!
Oon ite kans kasvissyöjä ja osa mun kavereista on kans.
Toi kuulostaa sellaset ”pieneltä” kiusaamiselta (vaik ei tietenkään mikään kiusaaminen oo ”pientä”)
Tsemppiä! <33

⭐🔷️Kristallienkeli🔷️⭐

On toi varmasti kyllä kiusaamista! Sano niille lissuille ja jonneille, että lopettakaa nyt!

Heiii oon ite nyt 17v ja oon ollu kasvissyöjä 11 vuotiaasta. Mäkin saan siitä edelleen aika paljo kyselyitä et miks oon kasvissyöjä, suurin osa ihan asiallisia kysymyksiä joihin ihan mielellään vastaan. Kun olin nuorempi nii sain enemmän kuulla just haukkuja ja vitsiäki tästä aiheesta. En osaa oikeen muuta sanoo ku et älä ota muitten lapsellisia juttuja ittees ja anna mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

njoo

Miehän kommentoin vaikka olenkin sekasyöjä! Meitillä on koulussa joitain kasvissyöjiä. Oon ihan samaa mieltä, että silloin tällöin kouluruoka näyttää pahalta. Pärjätä voi lihattakin, jos huolehtii ravinnonsaannistaan. Miusta kasvisruuan syönnin syyn kysyminen voi olla ihan asiallista ja parhaimmillaan siitä voi syntyä keskustelua, tosin peruskoulussa ei ehkä. Meitillä yläkoulussa monet, varsinkin pojat, pitävät liharuokaa parempana ja miehekkäämpänä (kuten ehkä itsekin) ja haluavat korostaa, että hehän eivät ”tommosta vegeruokaa syö”. Kiltisti suuhun silti menee kasvissosekeitto, puuro ja kaikki muukin tavallinen ruoka, jossa vaan lihaa ei satu olemaan. Yleisesti hyö hakevat vaan huomiota kaikessa vaikkapa heittelemällä tavaraa ja öykkäröimällä tunnilla. Silti toisille pelleily on asiatonta. Valitkoon ja syököön itse omat ruokansa. Voit joko jättää heitit omaan arvoonsa tai sitten vaatia käytökseen muutosta, jolloin kyllä suosittelisin vaatimaan loppuun asti kunnes asia on hoidettu. Tommonen ei oo keittäjillekään kivaa vaikka ruoka olis pahaa.

PuShEeN

Siis mäkin oon kasvissyöjä. Oon ollu koko elämäni sellainen, kun molemmat vanhemmatkin on. Ja siis se vaan on NIIN ärsyttävää kun ihmiset tulee sun luokse kouluruualla ja on vaan että ”hyi toi näyttää ihan mega ällöltä!! ”. Siis en tajuu mikä niiden ongelma on ja miks pitää mennä kommentoimaan toisten ruokaa.
Tsemppii kaikki kasvissyöjät!! (ja kaikki muutkin)

LuLa

Moikka!Oon 10 w tyttö,kans kasvissyöjä,ja voin sanoo että on tosi tyhmää kun kaikki meijän luokalta on sillee kasvissyöjä!Ja saan itekki sellassii kommentteja että ”hyi *** en ikin söis tota” ja ”Yök toi näyttää niin pahalta”…Se tuntuu pahalta ja tekis mieli motata niitä turpaan ja sanoa ”haista sinä mursu ***”,mut eihän siinä tollasta voi tehä… Se on väärin että tyypit kommentoi meijän ruokavalintaa,mut tsemppiä kaikille ketä joutuu kestämään niiä kommenttejä!(Se on myös ärsyttävää kun aina jos on jotain liharuokaa,niin kaikki on sille:Sul on sit oma ruoka.KYLLÄ MINÄ TIEDÄN MITÄ MINÄ SYÖN!!!)

Vastaa aiheeseen: Kasvissyöjä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top