Siirry sisältöön
Tyttö010💋

Mulla on aika paljon finnejä ja jotain punasia finnin jälkiä mun otsassa ihan liikaa! Ja se masentaa mua koska haluisin tasaisemman ja finnittömät kasvot (jota nyt mulla ei oo)🥲

Joten haluisitteko kertoo jotain vinkkejä millä saa finnejä vähenemään ja ihoa tasaisemmaksi? KIITOS TOSI TOSI PALJON JOS AUTTAISITTE💕

Dreamer✨️🧿💋

No kannatta tietty pestä naamaa päivittäin ja ite lkäytän sellaste finnivoidetta jonka nimi on kait joku mossa acne act? Vähä outo nimi mut joo. (Voit tolla nimel vaik googlaa ni kyllä löytyy) Mul ainaki se auttaa ku jos on finni ja sitä laittaa siihen ehk viikon ajan joka ilta ni tadaa! Finni poissa!

Ja sit jos haluu ni voit esim käyttää peitevoidetta yms?

Tipsu

Mulla on melkein sama asia, paitsi ei oo varsinaisia finnejä vaan lähinnä mustapäitä. Sitä voi jälkeenpäin olla vaikea torjua, mutta kannattaa käyttää sopivia ihonhoito juttuja ja jos oikein inhottaa niin vaikka meikkivoidetta peittämään.

Cavalier❤️‍🩹🐶

Lähes kaikille tulee finnejä, ja se on normaalia. Kannattaa esim. käydä apteekissa ja kysyä sieltä, niin saa oikeesti hyviä tuotteita. Itse kasvovesi ja rasva aamuin ja illoin. Ja höyryhengitys on hyvää kai myös finneille. Ja peitepuikko peittää finnejä hieman.

Tyttönen010

Kannattaa rasvailla pestä ihoa, mut ei kandee kosketella sitä turhaan
Tsemppii <3!!

Vastaa aiheeseen: Kasvot

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top