Siirry sisältöön
KERTOKAA MULLE

Oon nyt miettiny ”hieman” et katteleeks pojat esim koulus ohimenevien tyttöjen perseitä yms. Puhutteks te siit sitten kavereille? Entä mikä on teijän suhtautuminen menkoihin?
Hyi! En ees haluu aatella. Ihan normi. Ei siin mitään outoo oo.
Haluun vaan tietää.

poika 15v

kyl kaikki pojat kattoo muijien perseitä. ite en ainakaa puhu niist kavereille mut jotku puhuu meiänki luokal perseistä. Mul ei oo mitää negatiivista ajatusta menkoista.

Matalaääninen 14

Noniin. Ensinnäki tää on vaan mun tapa ja näkökulma enkä ota esille muitten näkökulmia.
En ole koskaan katsonut tyttöjen perseitä, kun he menevät ohi. Tottakai mä huomaan, jos tytöllä on iso perse, mutta ei se mitenkään mihinkään vaikuta. Koulussa pidän aina katsetta ylhäällä ja muualla, jos vaikka ruokajonossa olen tai kävelen välkällä tyttöjen ohi (en pidä sen takii jotta en näkisi tyttöjen persettä vaan ihan sen takii ku ei mul oo kiinnostusta kattoo ketään). Minulla ei sellaista kiinnostusta ole perse-tai kuppikokoon…
Mitä menkkoihin tulee, niin ajattelen vain, että se on iha perus ja näin. Ei se oo mitenkää outoo tai kiinnostavaakaan.

Poika 12v

Kyllä, myönnän olen katsonut, varsinkin ihastukseni, ja siitä puhutaan välillä poikien kesken. Ei mulla oo mitään negatiivista menkoista, ei kiinnosta.

Tyttö

Oon siis tyttö ja kattelen aina poikien perseitä;)

Poeka

Kyllä kattelen joskus. Kerran yhdellä tytöllä oli menkat ja kysyin häneltä siksi, koska hänellä oli vähän märät pitkät kalsarit, mutta ei se mua haittaa mitenkään.

Vastaa aiheeseen: Katteleeko pojat tyttöjen perseitä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top