Siirry sisältöön
dude

Mä haluisin tietää et kauanko teijän penis seisoo yleensä? Ja kuinka kauan teijän pitää ajatella jtn kiihottavaa tai masturboida ennnen kuin seisoo?

Liian helposti

Mulla rupee seisoon ihan vitun helposti, ja seisoo aika kauan. Ei tarvi ees ku ajatusten mennä vähän siihen suuntaan nii jo seisoo. Ja tyttöä halatessa iskee sellanen stondi päälle että oksat pois. Seo helvetin noloa ja sit yrittää piilotella sitä jotenkin. Ja sen jälkee seisoo joku 15 min vaik ois ihan normisti. Sit ku on tarkoituksella stondin hankkinut nii seisoo joku 30 min.

Nimetön

Samavika.

Nimetön

silleen niin pitkään ku haluun ja aika helposti(salaisuus on se et pidän mun penistä pystyssä eli ylöspäin osoittavana kun ooon jossain julki sella paikalla sen laskeminen voi johtua siitä et veri laskeutuu paisuvaislihaksesta pois jolloin erektio loppuu ja tuotus ehk tulee ulos)

Nimetön

Mul on aikalail sama kans ku noil ekoil…..

Nimetön

Seisoo koko ajan

itsyalocaljonne

kaiket päivät

nimetön

mul seisoo ku oon kattonu p#

Red Bull

mulla seisoo kun itse haluan Ja tiedän koska haluan mutta joskus joukkueen treeneissä kun ollaan suihkussa niin alkaa seisoo ja sitten on Menoa jos sen joku näkee

Hyvännäkönen

Mulla seisoo aina kun kaupungilla nään neitojen farkkupyllyjä.pakko käydä sitten jossain veskissä vetelemässä käteen että pystyy olleen.. aina käyn tyttöjen veskissä.mulla purkautuu tosi rajusti mökit pippelistä.ja voihkin himosta

Ihastunut

Mul seisoo yleensä ku oon ihastuksen vieres, ja vaan ku istun sohval nii saattaa seisoo yhtäkkiä

Vastaa aiheeseen: Kauanko seisoo?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top