Siirry sisältöön
tyttönen täällä

Ärsyttää kun menkat on kauhee tabu!

Kun omilla kavereilla alko menkat, nii ne puhu siitä ihan kauheen kiusaantuneena.
Eihän niistä oo pakko kertoo, mut jos kertoo siit nii vois kuvitella että ei silloin puhuis nii epäselvästi, tai siis… NORMAALI ASIA, JOKA KUULUU TYTTÖJEN MURROSIKÄÄN!

Sit toinen juttu samassa keskustelussa:
Mulla ei oo vielkään alkanu menkat, vaikka oonkin 13.v ja kohta alkaa 7.lk.
Tiedän, että yleensä ne voi alkaa jopa 9-vuotiaasta 16-vuotiaaseen, mut silti huolettaa hiukan…

Kata, verkk@ri

Moiii <3

Sanos muuta, menkkojen ei todellakaan pitäisi olla mikään tabu koska se on osa jokaisen naisen elämää (ja samalla monen miehen) ! Onneksi keskustelu aiheesta onkin nykyään paljon vapautuneempaa kuin aiemmin ja menossa koko ajan parempaan! :) mä oon ainakin kaveriporukassa se joka puhuu aiheesta suoraan ja avoimesti. Samalla ehkä sitten teen menkoista vähemmän tabua, ainakin toivottavasti. :)

Sulla ei oikeesti ole vielä mitään huolta, usko pois! Et oo ainoa ikäisesi jolla ei oo menkat alkanut, vaikka se varmasti voi mietityttää jos kavereilla on. Puhu terkkarin tai vaikka äitisi tai jonkun muun naispuolisen ihmisen kanssa, jos joku menkkojen alkamisessa erityisesti askarruttaa.

Mukavaa syksyä! :) pidetään yhdessä enemmän menkkapuhetta eiks vaan!

13tyttö

Nii! Oikeesti se on ihan normi asia ja kaikil tytöil tulee/ alkaa ne jossain vaiheessa eikä siinä oo mitää pahaa tai noloo.

Sun ei kannata olla huolestunu, mul alko menkat pari pv ennenku seiskaluokka loppu. Ite mä pelästyin ihan sairaasti et mikä tää juttu on ny ku mul alko ne vaik mä tiesin et menkat alko.

Vastaa aiheeseen: Kauhee tabu ”Menkat”!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top