Siirry sisältöön
pelle🤡

Siiis näkeekö joku muukin kauheita painajaisia jotka jää sun mieleen moneksi päiväksi. Ja sit illalla pelkäät että näät niitä unia taas. Nään unia että tapahtuu kauheita rikoksia mulle ja mun läheisille enkä pysty hälyttämään apua. Nään unia kidnappauksista ja kauheista takaa-ajoista joissa meitä yritetään saada kiinni ja t4ppaa. Viime yönä näin unta k0u1uammun4st4 se oli järkyttävä uni ja musta tuntuu että ne on kaikki tosi pitkiä. Oon nähnyt myös unta että olin menossa mun siskolle ja hänen perheelle kylään ja sit siinä ovella tapahtu puuk0tus ja me ei päästy sisään pakenemaan. Lopulta päästiin sisään mutta myös se pahan tekijä pääsi ja se rappukäytävä muuttu kauheeks labyrintiks ja me juostiin pakoon. Päästiin ovelle ja sitten se uni loppuu siihen kun se puuk0tt4ja pääsee meidän taakse ennen kuin keretään edes painaa ovikelloa.
Noista unista tekee entistä kauheemman se että niissä on mun perheenjäseniä ja tuttuja mukana. Mä näen tälläisiä kerran viikkoon tai kahteen mutta koskaan ei tiiä millon taas nään jotain järkyttäviä unia joissa satutetaan mua tai mun läheisiä.

🦋🧚‍♀️☀️jess

Voivoi, mistäköhän johtuu? Ootko kattonu tai lukenu jotain, mistä jäi traumat? Ja sit ku illal mietit niit aiempia, voi olla että ne tulee siks uudestaan. Mieti niitä päivällä jossain, missä tunnet olevasi turvassa, ja illalla yritä olla miettimättä. Puhu jollekulle tästä, jos vaan pystyt. Pelkäät varmaan just, että menetät läheisesi ja myös että itsellesi käy jotain, tietysti se pelottaa. Haluun rauhoitella sua, Suomessa aika harvoin on mitään henkirikoksia tai mitään.

Hey, Its ✨👑Me👑✨

Tämä auttaa 102%:

Kun heräät pahaan uneen käännä puoltasi ja ennenkuin menet kokonaan nukkumaan lausu nämä sanat: ”Auzubillaahi mina sheitaani raziim” sano se kolme kertaa. Se tarkoittaa sitä että pyydät Jumalalta apua siihen, että kaikki paholaiset luotasi jotka aiheuttavat pahan unen lähtisivät pois luotasi. ❤️‍🩹

[Nuortennetin ylläpito on tarkistanut käännöksen oikeellisuuden. Ylläpito muistuttaa, että julkaisemme pääsääntöisesti vain suomenkielisiä viestejä. Ruotsinkielisiä viestejä julkaistaan Discutera på svenska -palstalla.]

Vastaa aiheeseen: Kauheita painajaisia

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top