Siirry sisältöön
heh

moro !!

Eli haluan kuulla jos ootte kaukosuhtees, et kuinka se paljon teil on matkaa ja kuinka usein te näätte? Millaista teijän mielestä on olla kaukosuhteessa? Kertokaa minulle, koska ite alotin n. viikko sitte kaukosuhteen ja haluan tietää miten muilla on se onnistunut :)

epäonnistunut

Heippa.
Nyt oon sinkku mutta olin kaukosuhteessa. Toinen osapuoli asui Kanadassa… Eli siinä oli monta tuhatta kilometriä välimatkaa. Ei nähty montakaan kertaa parisuhteemme aikana. Joka kesti 6kk. Loppuo siis muuhun syyhyn kuin välimatkaan. Välimatka ei oo mikään huonu juttu! Uskon että onnostutte suhteessa jos muistatte luottaa ja olla luottamuksen arvoisia. Avoimuus ja puhuminen kaikesta on tärkeää! Niillä pääsee jo pitkälle. Loppujen lopuksi kaikki on sen arvoista että jaksaa odottaa vaikka toinen asuukin kaukana. Mulla ei vaan onnistanut. Ja niinkun jo sanoin, mun suhde ei menny kuralle välimatkan takia! Että ei huolta. Onnea sulle kaukosuhteeseen!

Nimetön

Mä olin myös kaukosuhteessa ja oon 12v ja oltiin 1vuoden yhdessä. se asui kuopiossa eli noin 4 tunnin ajomatkan päästä musta. Ja oltiin nähty noin3-5 kertaa ja kahdella niistä olin uskaltanut kysyä että haluaisko se lähtee leffaan koska oltiin nähty niin vähän niin se on vaikeeta mutta musta tuntuu että sä onnistut joten toivotan onnea sulle

Azzie

Olen itse ollut kaukosuhteessa kerran. Kyseinen henkilö asui kokonaan toisessa maassa, joten näkeminen oli aika hankalaa, kummallakaan kun ei ollut varaa lentolippuihin kuin ehkä kerran vuodessa. Nyttemmin suhde on päättynyt, mutta silloin kun se oli, se toimi mielestäni ihan hyvin. Molemmat olivat uskollisia toisilleen, puhuimme paljon puhelimessa ja netin välityksellä, joten ei ollut ongelmaa sen suhteen, etteikö toista olisi nähnyt tarpeeksi usein.

Tietääkseni tällaiset suhteet yleensä kaatuvat siihen, ettei saa olla toisen lähellä fyysisesti tarpeeksi, mutta ainakaan minä en huomannut asiassa ongelmaa. Kaukosuhde sopii, mielestäni, kärsivällisille ihmisille, joille fyysinen osio suhteessa ei ole niin tärkeä, kuin henkinen.

Vastaa aiheeseen: kaukosuhde

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top