Siirry sisältöön
tartar

Moi(: oon 16v poika ja mulla on yli 400km päässä asuva tyttöystävä ja me ollaan oltu yhessä noin 8kk… Tykkään siitä tytöstä paljon ja seki musta, mutta tää on tosi ristiriitasta. Mä oon tosi onnellinen sen kanssa, ja aina kun me päästään näkemään toisiamme se on niinkun maailman mahtavin fiilis, mut silti hirveen ison osan ajasta kun me ei nähä, mä vaan tunnen itteni yksinäiseks ja ikävöin sitä. Joskus kun sillä on tosi hauskaa sen parhaan kaverin kanssa (joka on sen ex), mulle tulee tosi pettyny ja mustasukkanen olo, enkö mä riitä sille?
Kannattaako mun jatkaa tätä suhdetta? mulla on vaan jatkuvasti huono olo ja paha mieli sen tytön ja tän meidän suhteen takia, vaikka mä tykkään siitä oikeesti tosi paljon..

Olis kiva jos vähän ottaisitte kantaa tai kertoisitte omista kaukosuhde jutuista(: ja sori oon aika huono kirjottamaan tälläsiä, mut kiitti jo etukäteen:)

Nimetön

Olen sitä mieltä jos tykkäät tytöstä miksi et voisi olla pelkkä kaveri? Suoraan sanottuna kaukosuhteet ei kannata ellei nää tarpeeksi usein. mutta voisitte pitää yhteyttä enemmän videopuhelujen kautta ja vaikka puhelimen kautta. Minun mielipiteeni on että kuuntele sydäntä jos se sanoo ettei tämä homma kannata niin ei kannata:D Toivottavasti autoin:D

Vastaa aiheeseen: Kaukosuhteet, auttakkees vähän

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top