Siirry sisältöön
blondi:D

Hei! Olen ihastunut poikaan joka asuu n.140km matkan päässä. Hänkin tykkää minusta mutta en oikein usko että meidän suhde toimisi, vaikka haluaisinkin. En saisi varmaankaan kovin usein kyytiä hänen luokse tai näkisi sitä usein. Mitä kannattaisi tehdä tämän asian suhteen? :)

Katriina

Heipähei neidille. Kysyt mitä sinun kannattaisi tehä tuon asian kanssa. Pelkkää kohteliaisuuttani vastaan omasta kokemuksestani, että kaukosuhteestakin saa toimivan, jos kummatkin osapuolet sitä oikeasti tahtovat. Itse uskottelen kuukaudesta toiseen, että parasta kannattaa vartoa. Kulta asuu yli 80 kilometrin päässä ja näkeminen rajottuu yhteen tai kahteen kertaan kuukaudessa (huonojen kulku-yhteyksien takia.) Ne mielettömän ihanat hetket, mitä vietän hänen kanssaan, saa aina jaksamaan seuraavaan kertaan. Eikä välimatkasta pitäisi murehtia turhia. Jos todella välittää jostakin ihmisestä, ei kilometreillä välissä ole mitään painoarvoa.
Jos juttu ei toimisi, mitä menetettävää sinulla on? Voitte pysytellä ystävinä siltikin. Nythän on kesä ja rakkautta ilmassa. Kokeile ihmeessä kuinka pitkälle sinun ja ihastuksesi siivet kantavat.
Hyvää ja onnellista kesän jatkoa!

JVG

No kokkeile.. Kulkeehan niitä bussei, junii??

Nimetön

No voi kuule, voin sanoa että toimii se jos haluaa toimivan. Miulla ja rakkaallani on n. 340 km välimatka, eikä voida nähdä kuin n. pari kertaa kuukaudessa, ja silti homma toimii. Sulle vaan tulee puhelinlaskua sun muuta aika paljon enemmän. Ja joskus tulee vain ihan hirveä ikävä, siltä ei voi välttyä.. Mutta jos oikeesti välittää niin kyllä sen kestää. Junat ja linja-autot kulkee, kyllä saatte homman toimimaan jos vain haluatte.

Micsi

Moi. Oon tällä hetkellä etäsuhteessa ja meillä on välimatkaa 512km. Luulen että mun ja sanotaan nyt vaikka Pekan suhde ei toimi. Luotan täysin Pekkaan. Pekka vaihtaa koulua kesäloman jälkeen ja muuttaa tänne missä minäkin asun. Me nähdään siis vasta noin 3kk päästä. Pekka ja minä tutustuttiin yhdessä luokan etäopetus puhelussa ja nyt me seurustellaan. Mitä mun ja Pekan pitäisi tehdä, että suhde toimisi?

Vastaa aiheeseen: kaukosuhteet..

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top