Siirry sisältöön
Karkki

Moi, Mä etsin lisää kavereita. Kaiken sukupuolisia ja ikäisiä, mutta mielellään saman tai pari vuotta nuorempia tai vanhempia. Ite oon 09/13 :). Asuinpaikalla ei ole mulle merkitystä :D

Hellureii:)

Moi,mä oon kans 09/13 ja oon tyttö:) haluisin tutustuu

Arvedávgi🌈❤️‍🔥

Moikka! Mäki haluan tutustuu ihmisiin. Oon kans 09 ja oon tyttö(?). Miten menee? Mulla menee ihan ookoosti. Mitä tykkäätte tehä? Mä tykkään esim. kulkea luonnossa, lukea, piirtää, tanssia ja viettää aikaa yksin. Älkää ymmärtäkö väärin; rakastan ihmisten seuraa ja oon tosi sosiaalinen. Mut mulla on yleensä aikaa olla yksin vaan silloin, kun nukun. Mut joo, ei mul muuta.

Tonttunen

Moii! Mäki oon 09/14v tyttö, jolla ei oo kavereita, enkä oikee tiiä mistä niitä kavereita sais. Oon tosi pienessä koulussa, enkä oo kenenkään meijän luokkalaisen kaa nii hyvä kaveri et nähtäis koulun ulkopuolella, joten oon sit koulun jälkeen ja kaikki lomat yksin :(
Muutenkaa en oo hirveen sosiaalinen enkä osaa tutustuu ihmisiin….
Mut muuten mul menee ihan hyvin. Tykkään piirtää, maalata ja lukee kirjaa. Jaaa tykkään myös liikunnasta. Oon sillee hyvä koulussa, keskiarvo oli tänä vuonna 9,8 eeeli oon toisin sanoen hikke :)
Ois kiva tutustuu, en kyl ihan tiiä et miten toimii, mut… joo

Spageli

moi 👋🏻 oon 010/13, voidaan tutustua jos haluut🙂

🎁🎖🏆🏅🥇

Ikävä kuulla että ei ole ystävää.
Harmi kyllä mä en voi olla ystäväsi koska mun vanhemmat ei anna mun koskaan mennä niille joita en tunne eikä ne voi tulla meille.😔

Arvedávgi🌈❤️‍🔥

Hejsan! Aloittajaa ei missään näy ainakaan vielä, joten mehän voidaan jo alotella (toivottavasti Karkkia ei haittaa, sori jos muserruit nyt ihan täysin). Mä oon siis Arvedávgi eli Sateenkaari, voi kutsuu nimellä Arvi tai Sade, jos Arvedávgi tuntuu liian pitkältä (kumpikaan ei oo mun oikee nimi). Tääl on siis Hellureii, Tonttunen ja Spageli. Katotaas… No, mäkin oon tosi hikke: lukuaineiden keskiarvo 9,9 (vitsin terkka, kun menit ja pilasit täydellisen keskiarvon).

Mitä teette just nyt? Mä istun tällä hetkellä sohvalla ja kirjotan tätä viestiä. Tulin vähän aikaa sitten kotiin mökiltä. Tiiättekö sen tunteen, kun ootte edellisenä yönä nukkuneet viis tuntia, koska juna, ja sitte vielä istutte tunnin bussissa? Mä tiiän. Noh, huomenna meinaan mennä kavereitten kaa juhlistamaan Pridee❤️🧡💛💚💙💜 Toivottavasti on hauskaa. Jos ei, nii sit ei, mut yritetään pysyy positiivisina. Onks joku muu tääl sateenkaareva? Eiks nii, et sä Spageli olet, näin mä oon ainaki ymmärtäny?

No mutta, hyvää jatkoa!

Tonttunen

Hellureiii
Oon nyt sängys kirjottaa tätä viestii, ja selailemas vanhoi kuvii :)
Ja siis WAU, en oo koskaan tavannut ihmistä jolla ois noin hyvä keskiarvo, tai ylipäätään toisia ”näin paljon” hikkejä :)

Siis mä tuun ainaski sateenkaariperheestä, et sillee oon sateenkaareva (kiva sana muuten), mut en oo varma niinku omasta seksuaalisuudesta (luultavasti bi tai hetero), vähän vaikee sanoo, ku oon varmaa viimeks ihastunu nelosella…

Jotenki pelottaa kirjoittaa liikaa itsestään, ku jos joku tuttu tunnistaaki mut täältä, mut ehkä mä selviin :))

Arvedávgi🌈❤️‍🔥

Moiiiiii, Tonttunen (ja kaikki muut)! Joo, siis mä oon välil kans ihan hermona siitä, et joku saattaa tunnistaa mut tääl ja saa tietää kaikki mun salaisuudet ja ongelmat. Etenkin silloin mä olisin lirissä, jos joku mun luokkalainen sais tietää, että oon pan ja muusu (en siis enää määrittele itteeni tytöksi). Mua pilkattais koko loppu yläkoulu. Ei sillä, etten olisi julkisesti niinku yhden hengen Pride-kulkue.

Mä kans tykkään sanasta sateenkaareva. Kuulin sen ekan kerran joskus alkuvuodesta ja olin heti sillee: ton mä niin lisään sanavarastooni.

Jotenkin musta tuntuu, et etenen sun viestissä jollain tavalla takaperin, mutta jos se nii menee, menköön. En oo montaa hikkee mäkään tavannut, vaikka oon LUMA-luokalla. Meil on oikeesti ehkä kaks mun lisäks.

Mun varmaan pitäis mennä nukkuu, mut heräsin joskus 11:ltä, joten valvon viel vähä. Unirytmi menee mulla kesäisin ihan piloille. Kukaan samaistuu?

Mitä te teette/teitte kesällä? Mä olin tos vähä aikaa sitte kaks ja puol viikkoo mökil, sitte viime torstaina kävin kahen kaverin kaa Nuorten Pride Housella. Kasvion mä kuvaan nyt heinäkuussa ja elokuussa mulla on synttärit🥳

Sori ku tuli tämmöne mammuttipitkä viesti. Kyllä MÄ tällaisia yleensä tykkään lukee, mutta sanokaa, jos kirjotan liian pitkii.

Tonttunen

Hellou
Siis mikä on LUMA-luokka? Ja teeksä kasvion nyt tänä kesänä, meil se nimittäin tehtiin viime vuonna (oon kyl steineris et en tiiä vaikuttaako).
Ja kyllä samaistun unirytmijuttuun, aivan sekasin menee kesällä, ja sit pitäis aina ehtii korjata se ennen ku koulu alkaa… ihan hirveetä herätä niin aikasin ne ekat viikot :)

Mä oon nyt tänä kesänä käyny paljon mökillä, ja itse asiassa olen mökillä tälläkin hetkellä. Tääl on järven rannalla ja ois kiva päästä uimaan ja suppailemaan, mut tääl o liian kylmä :((
Suunnitelmis on mennä viel särkkään, ja Ahvenanmaanlle, mist tulee varmaan kivaa.

Onks teil muuten jotain lemikkejä, mul on yks pupu, joka on nyt tääl mökillä mukana :)

Siis mäki rakastan lukee pitkii viestei, ne on vaa parhaita :)) eli ei mitään hätää, mä luen mielelläni vaikka kilometrin pitusia viestejä!!

Arvedávgi❤️‍🔥🌈

Moi!
LUMA-luokka on siis Luonnontieteis-matemaattinen luokka. Ja joo, meiän koulussa/kunnassa tehään kasvio seiskan ja kasin välisenä kesänä. Vastakysymys: mikä ihme on steineri?
Siis ekat kouluviikot on ihan hirveitä, uskomattoman KAMALIA.

Missä ihmeessä se sun mökki on, kun siellä on LIIAN KYLMÄ, Alaskassa? Meiän mökki on melkeen niin pohjosessa Suomessa, ku voi olla, mutta mä uin JA suppailin.

Meil on lemmikinä ihana keeshond (se on koirarotu). Se on tosi pörrönen ja ihana. Me ei yleensä oteta sitä mukaan reissuun, koska se ei välttis tykkää matkustaa kahtakytä tuntia Suomen halki.

Spageli

juu olen sateenkaareva (olipa ihana sana :D)
mua harmittaa ku en päässy helsinki prideen mutta kyllä vielä joskus pääsen :)
makaan tällä hetkellä sängyssä ja mietin vähän kaikkea. ois muuten ihana olla mökillä, ku kuulin että moniki on ollu :0 meilläki on [osa viestistä poistettu] mökki, niinku varmaan monella muullakin. ois kiva käydä norjassa, siellä on jotenkin kotosa olo [osa viestistä poistettu]

Spageli

ainiin ja mullaki on lemmikki, mul on kissa :) son pehmee ja no ihana😺
olis kiva jos nuortennetissä sais kertoo vaikka oman snäpin, mutta ei :(

Arvedávgi🌈❤️‍🔥

Mun edelliseen viestiin ei oo ees viel ilmestynyt vastausta, mutta kirjotan silti uutta, koska mulle tapahtu tänää erittäin upee juttu. Siis sarkastisella tavalla upee. Aloitetaan.

Olin kuvaamassa suolla sitä kasvioo, josta ollaan tässä keskustelussa puhuttu yllättävän paljon. Näin sitte rahkasammalta yhessä kuopassa. Lähin menemään lähemmäs sitä sammalta ja heti kun astuin siihen kuoppaan, jossa ne kasvo, maa petti alta. Olin sitte lantiota myöten turpeisessa liejussa. Onneks ehin tarttua kuopan reunaan ennen kuin vajosin syvemmälle😅

Tyttö 010/12

Mä oon tosiaan 010/12 tyttö ja olis ihan kiva saada uusia ystäviä!

Vastaa aiheeseen: Kavereita :)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top