Siirry sisältöön
Hmmh

Moi!

Mun mieltä painaa nyt tosi paljon yksi asia… Onko mun kaveri enää mun kaveri?
Mulla on aina ollut suht vähän kavereita, hyviä ja huonoja sellaisia ihan muutama ja nyt tosiaan vain yksi sellainej jolle voi puhua kaikkea.
Ollaan lähiaikoina riidelty useasti pikkuriitoja ja tuntuu että tämä yrittää tehdä mua vähän kateelliseksi mainostamalla omia kavereitaan, ja säälittävänä ihmisenä otan itteeni ja yritän sitten ärsyttää häntä vähän…
Hän ei käy meillä kovin usein ja silloinkin tuntuu että yrittää pyrkiä pois mahd. nopeasti, mutta hän itse kutsuu muita luokseen ja menee pitkienkin matkojen taakse tapaamaan muita.
Aina minun tapaamiseeni hänellä on vain vähän aikaa :(

Mulla on ihana perhe ja muuta, enkä kuole jos hän ei olisi enää kaverini, vaikka se tuntuisi vaikealta aluksi, mutta eniten ärsyttää se että vaikuttaa että meillä ei ole enää mitään yhteistä ja että hän on kanssani vähän pakolla tms.
Puhutaan omista jutuistamme ja harvoin nykyään, ja olen sanonutkin että en halua olla kenenkään kaveri joka ei oikeasti halua olla mun kaveri ja toisinpäin.
Hän sanoi että olen liian tärkeä ettei oltaisi enää kavereita, mutta se väkinäinen pakolla väännetty keskustelu ja tekohymyin koristeltu, harvoin tapahtuva tapaaminen inhottaa. Haluan olla hänen kaverinsa ja mussa on todella paljon itsessänikin vikaa ja häpeän sitä ja yritän aina tehdä asiat paremmin ettei olisi kokoajan kaverisota päällä, mutta kaikki tämä kaatuu vähitellen päälle.

Meillä molemmilla on henkilökohtaisia ongelmia, ei mitään jättimäistä ja hänellä niitä on valitettavasti vielä enemmän ja olenkin yrittänyt tukea, mutta tulen helposti kateelliseksi ja otan itseeni, varsinkin kun yritän auttaa muttei multa koskaan oikein kysytä edes että mitä mulle kuuluu, ja vielä se että hän näyttää arvostavan ja tapailevan ja kiittävän muita kavereitaan.

Mitä mä teen? Tää ahdistaa mua välillä tosi paljonkin, koska en halua tapella mutta en oikein osaa hymyilläkkään kun tulee niin aliarvostettu olo ja tuntuu että mua pantattaisiin vaan koska ”olen niin tärkeä”, mutten kuitenkaan vierailun tai kuulumisien kyselemisen arvoinen.
Tykkään hänestä tosi paljon mutta silti kaverisuhde vähän rakoilee :(

Ja sitten kysymys MLL:n henkilökunnalle tai keitä siellä ruudun takana onkaan :
Mietittekö näitä asioita mitä tänne kirjoitetaan, vapaa-ajallanne tms. vai jätättekö kaiken negatiivisen helposti koneen luo ja ”elätte omaa elämäänne”?
Mua on aina mietittänyt koska itse huomaan ajattelevani näitä juttuja itse vaikken edes ole mikään työntekijä täällä :)
Ja lisäksi että onko nääitä omia viestejä mahdollista poistaa jostain nappulasta vai onko aina kysyttävä viestin kautta voiko poistaa, ja pitääkö siihen olla joku tärkeämpi syy?

Kiitos kaikille vastaajille!

MLL Ylläpito

Heippa,

onpa jotenkin liikuttavan ihanaa, että mietit, kantaako Ylläpito näitä tarinoita ja viestejä mukanaan vapaa-ajalle.:) Itse näitä mietiskelet, mikä kertoo siitä, että taidat olla tosi empaattinen ja pohdiskeleva! Toivottavasti et kuitenkaan murehdi liikaa, sillä siitä ei ole kenellekään mitään hyötyä. Täällä voit antaa halutessasi neuvoa muille ja saada vinkkejä/tukea muilta ja oppiakin. Jos huomaat, että asiat alkavat pyöriä liikaa mielessäsi, niin muistathan pitää vaikka hetken taukoa keskusteluiden lukemisesta.

Täällä keskustelupalstalla on koskettavia ja huoltakin herättäviä tarinoita. Mutta onneksi paljon iloa, hauskoja juttuja ja etenkin toisia kannustavia ja tukevia kirjoituksia! Niitä on aivan mahtava lukea! Te olette aivan mahtavia! Huolta herättävät ja surulliset tarinat toki pistävät sydämestä ja silloin pyritäänkin auttamaan/neuvomaan ja toivotaan, että kirjoittaja esimerkiksi rohkenisi hakemaan apua läheltään. Meillä ja kaikilla aikuisilla, jotka tekevät esimerkiksi auttamistyötä, on erilaisia keinoja ja tapoja, joiden avulla emme kuormitu liikaa ja kanna koko ajan, vapaallakin, suurta huolta. Me tukeudumme toisiimme, meillä on työnohjausta ja myös tietoa ja uskoa siitä, että esimerkiksi vaikeassa tilanteessa oleva tai vaikeita asioita kokenut voi selviytyä ja alkaa voida paremmin. Koulutus ja kokemus auttavat myös.

Kysymykseesi viestin poistamisesta: vain Ylläpito voi poistaa viestejä ja viestiketjuja. Jos kirjoittaja haluaa, että viesti poistetaan, niin siitä voi kirjoittaa meille osoitetun viestin, jolloin emme julkaise sitä pyyntöä, vaan poistamme sen ja koko viestiketjun.

Hyvää kevättä sinulle!

Aloittaja

Kiitos vastauksesta! :)
Ihanaa että on tällainen paikka missä voi kysyä jos joku mietityttää ilman että tullaan heti tuomituksi ja kiitos koko Ylläpidolle että jaksatte vastailla ja tarkistella näitä viestejä, te olette mahtavia, Kiitos!

Vastaa aiheeseen: Kaveri?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top