Siirry sisältöön
R_E_I_G_O

MINKÄN KAVERIN HALUAISIT?
MIKÄ KAVERI SINULLA ON?
MINKÄN KAVERI HALUAISIT OLLA?

Kata, verkk@ri

Moi!
Kaverit on ainakin mun elämässä tosi tärkeässä roolissa. Arvostan sitä, että kavereiden kanssa on hauskaa ja arvostetaan ja autetaan toisia aina.

Mun mielestä kaverisuhteissa laatu korvaa määrän. Ei mulla ole ollut ikinä mitään kymmeniä tai satoja kavereita eikä olisi edes aikaa kaikille jos heitä olisi niin monta. Tykkään kun on muutamia hyviä kavereita keiden kanssa oleminen on mukavaa ja saa panostaa täysillä niihin muutamiin ihmissuhteisiin. :)

Mitä te muut arvostatte kaverisuhteissa?

fennekki

Moi!
Miulle kaverisuhde merkitsee kaikkea ja itselläni on satunnaisia kavereita ja yksi tosi ystävä jolle uskoudun kaikesta. Minulle ystävissä tärkeintä on se, että voin luottaa heihin ja saan olla oma itseni ilman sitä, että he häpeäisivät minua. ja tietysti myös se että he voivsivat olla vapaita minun seurassani, itse näen ihmisistä sen niin sanotun ”todellisen olemuksen” eli voin melko hyvin arvioida miten vapautuneita tai omia itsejään ihmiset ovat seurassani.

……..

No mulle kaverisuhteessa on tärkeetä et sä voit luottaa sun kaveriin ja te ootte rehelisii toisilenne. Ja sitä että sä puollustat sun kaveria vaikka mikä ois. Se on se aito ystävyys ja rehellisyys.

Hmm

Minun mielestä kaveri suhteessa pitää olla tasapainoisesti hauskoja juttuja mutta sitten kanssa niitä vakavia.

Vastaa aiheeseen: KAVERI!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top