Siirry sisältöön
apua

Haluan että mulle todella tärkeä ihminen pyytää multa anteeksi. Jos se ei tee sitä, en halua nähä sitä, puhua sille tai kuulla siitä. Siinä on kuitenki seuraavat ongelmat

A) tekis mun toisen ystävän elämän vaikeeksi
B) sen poikaystävä on mulle läheinen ystävä, joka ei lopettais siitä puhumista
C) en halua vetää siihen välejä

Siis en nää mitään oikeeta syytä miksen oo vielä lopettanu sille puhumista. Se kiusas mua kolme vuotta. On pyytäny kahesti anteeksi, mutta ne tuntuu tyhjältä, kun ei oo teoillaan osoittanu minkäänlaista merkkiä muutoksesta. Pelkään olla sen seurassa. Pelkään. Aina kun nään sen, mun kasvot näyttää tyhmiltä,vaatteet on rumat ja keho ällöttävä. Tuntuu että puhuisin tuntemattomalle, vaikka ollaan tunnettu 8 vuotta. Haluisin olla sen kaa enemmän, mutta se ei ite tunnu olevan kiinnostunu ajatuksesta.

Vihaan tätä tilannetta. En jaksa

tyttö jonka iällä ei väliä:)

Sano sille suoraan että se miten se käyttäytyy on väärin ja yritä saada se ymmärtämään miltä susta tuntuu. Ja en tiiä tajusinko iha mitä tarkotit mut kannattaa myös puhua sun muille ystäville, luulen et ne osaa auttaa:)
Tsemppiä❤️

hulapa

Suosittelen puhumaan hänelle, sun toiselle ystävälle, ja hänen poikaystävälle miltä susta tuntuu, etenki hänen poikaystävälle ja sille sun toiselle kaverille. Uskon että niin on paras ja niin ainakin saisitte asiat selväks. Etkä oo itsekäs jos haluaisitkin vetää häneen välit jos susta tuntuu että se on sun ittes kannalta paras vaihtoehto. + muista että pitkässä juoksussa sun koko mielenterveys kärsii jos et muista ajatella mistä susta itestäs tuntuu varsinki tälläsissä vaikeissa tilanteissa/päätöksissä =’)

Tyttö😃

Hei! Tilanne kuulostaa todella ikävältä:( Jos tälle ystävälle puhuminen ei helpota tilannetta mitenkään välien vetäminen kuulostaa parhaimmalta vaihtoehdolta. Voit sen jälkeen selittää toisille ystävällesi tilanteen. He luultavasti osaavat ottaa tunteesi ja tilanteesi huomioon. He pystyvät lopettamaan tästä vanhasta ystävästä puhumisen. Jos kiusaaminen kuitenkin kaikesta huolimatta jatkuu kannattaa siitä kertoa luotettavalle aikuiselle. Joskus kuitenkin vain etäisyyden pitäminen auttaa. Tämä niin sanottu ystävä ei oikealta sellaiselta kuulosta:( Uusien ystävien etsiminen voi helpottaa tilannetta:) jos päätät vetää välit tähän ystävään ja hänen poikaystävänsä ja tämä toinen kaveri jättävät sinut sen jälkeen he eivät ole oikeita ystäviä:) Toivottavasti tilanteesi helpottuu<33

Vastaa aiheeseen: Kaveri?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top