Siirry sisältöön
Help, please!

Moi!
Menen nyt suoraan asiaan: minulla on paras ystävä, joka on aina ollut minulle tärkeä; tuki ja turva, hellä, ihana, lempeä ja huumorintajuinen. Nyt kun siirryimme yläasteelle, olen huomannut jotain uutta: jotain, mitä en ikinä uskonut tapahtuvan. Eli ystäväni on muuttunut. Ennen olimme me kaksi koko maailmaa vastaan, mutta nyt hän onkin alkanut hengailla ”coolimmassa” porukassa. Hänestä on yksinkertaisesti tullut täydellinen narsisti ja pick me, joka ei enää edes huomaa entistä BFF:nsä. En voi uskoa tätä, sillä hän on AINA ollut niin ihana ja luotettava. En ymmärrä, mitä tapahtui?

Sun (lempinimi)

Oumaideis, mökää nwn tiedä. Mun kavereila vähän sama… en osaa auttaa…
Mut muista, sä oot sä. Ota ilo irti- kerran me vaa eletää.

Ok

Juu mulla tapahtui sama ku mentiin kaverin kans seiskalle, se oli aluks vaan ihan pientä et se välillä meni muiden kans ja jätti mut yksin mut sit se paheni et olin suurimman osan ajasta yksin. Mut yhes kohtaa vaa päätin kerätä rohkeutta ja mennä puhumaan mun luokkalaiselle jolla oli kivan olonen kaveriporukka, ja sit aloin hengaa niiden kans et suosittelen sulle kans et koita ettiä uusia kavereita. Et musta tuntuu et se sun vanha kaveri on menetetty tapaus..

PrinZu💚

Jooh. No mulla ei oo tapahtunut näin… Taino ei ainakaan oo menny noin huonosti.
Siirryttiin nyt kaverin kans yläasteel ja se on ruvennut oleen erilainen nyt. Ennen se oli mun seuras koko ajan ja kuunteli mua ja me juteltiin koko ajan ja käytiin toistemme luona monta kertaa viikossa…
Nykyään se ei oikeen puhu mulle… Välitunneilla se on muitten tyttöjen seurassa ja kun sanon sille vaikka välitunnilla että ”mulla on kylmä” niin sen vastaus on ”no se on sitte vähä voi voi” tai ”ei oo mun ongelma” ja valittaa mulle täsmälleen samasta asiasta heti seuraavalla välkällä :/
En oo käyny sen luona nyt varmaan kolmeen viikkoon eikä se oo käyny meillä… Jooh…
En tiiä mitä on tapahtunut…
Mut jooh täs oli mun tarina en ees tiiä miks kerroin ton mut tsemppiä sulle sun kaverin kanssa :) jos tuntuu ettet vaan pysty saamaan sitä takasin tai olemaan sen kanssa niin koita etsiä uusia kavereita! Muittenkin kanssa voi olla ihan yhtä kivaa :) huomasin sen ite pari viikkoa sitten.
Moikka :)

Vastaa aiheeseen: Kaveri?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top