Siirry sisältöön
Epätoivoinen

Meille oli halloween juhlat kaksi viikkoa sitten, ja siellä oli yksi kaverini, joka kommentoi kaikkeem negatiivisesti. Masennuin hieman koska mulle tulee aina paha mieli jos joku on sellainen. Mä sit sanoin et voisko se olla positiivinen ja sit se vaa meni puhelimelle. Sit kun me mentiin ulos pelaamaan, se vaan meni jonnekkin sanomatta meille mitään. Sit mä ja mun kaveri vähän mentiin masentuneiks taas. Sitkun me mentiin sisälle nii se otti kamansa ja lähti itkien ulos. Juhlien jälkee mä kysin miks se lähti ja se sano et ainol negatiivinen siel oli se, eikä muut. Ja et kaikki viha kohdituu siihen! Mä oon yrittäny sopia sen kaa mut se vaan sanoo et se ei. Mulla on paha olla ja tuntuu et se on mun vika et se ei halua sopia. Mitä mä teen! :(

pikku tyttöneen ?

Hei, se vika on ystäväsi! Näytä hänelle että teit virheen; niin hänkin. Kysy voiko hän olla tai jos sinulla on paljon rahaa, pyydä häntä joululahjaksi vaikka leffaan. Tsemppiä sinulle superpsljon! ;))))

Mie

Hei,
Anna ajan kulua. Mielestäni kaikenlainen lahjominen on turhaa. Kyllä hän antaa sinulle anteeksi. Kerro kaverillesi että olet pahoillasi ja haluaisit todella sopia. Kerro että hän on sinulle tärkeä. Pyydä kaveri ottamaan yhteyttä kun hänestä itsestä tuntuu hyvältä sopia tilanne. Toivottavasti tämä auttaa. tsemppiä!

Epätoivoinen

Kiitos neuvosta mutta mikään ei tunnu tepsivän. Hän vain sanoo että olen muka kieltänyt häntä kirjoittelemasta minulle vaikken ole. Hän on sopinut kaikkien muitten juhlissa olijoitten kanssa mutta jättää minut omiin oloihini ja ei halua sopia kanssani. En tiedä mitä tehdä enää. Ongelma vain kasvaa ja hän ei tajua, että olen todella pahoillani jos tein tai sanoin jotain väärin. Apua. ;(

Selvä marttyyri älä jaksa tuhlata aikaa siihen älä anna sen nähä että olet epätoivoinen. Yritä vielä kerran kysyä haluaako se olla enää kavereita. Jos sanoo ei niin ei. Hakee vaan huomiota leikkimällä marttyyria. Sano että on sit turha tulla enää sulle mistää itkee. Ja älä ole pahoillasi.

Vastaa aiheeseen: Kaveri ei anna anteeksi

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top