Siirry sisältöön
Apua!

Eli siis… Ollaan oltu henkilön X kanssa kavereita jo monta vuotta. Ollaan välillä riidelty pahastikin ja välitkin on menny mutta ollaan nyt kuitenkin taas kavereita ja vähän aikaa sitten luulin että tämä olisi mun paras kaveri ihan.
Nyt kuitenkin X on alkanut olemaan erään toisen kanssa, vaikka henkilön Y, kanssa, tosi usein ja nämä melkein asuvat toisillaan kun käyvät kylässä toisillaan.
Minun luonani X käy hyvin harvoin ja jos jää yöksi niin silloinkin lähtee todella aikaisin.
Nyt kuulin että Y, eli kaverini nykyinen ehkä paras kaveri, oli sanonut kyllästyneesti kaverilleni että lähetän aika paljon viestejä (olin innostunut yhdestä asiasta enkä tiennyt että kaverini kännykän äänet olivat koulussa päällä) ja tuntuu siis pahalta että eka Y vei kaverini (?) ja nyt mua vielä haukutaan.

Koska Y ei tunnu enää kovinkaan tärkeältä kaverilta sillä myönnän että olen kateellinen koska toisten luona hän käy kokoajan, mutta minä en pääse kylään eikä hän tule kylään kuin harvoin. Enkö ole kyläilemisen ja tämän kaveruuden arvoinen?
Huomautan vielä että hän on ainut kaverini ja ainoa jolle voin kertoa mitään, mutta en jaksa roikkua kenenkään perässä ja odottaa jotain kaverielettä vuosia. Olen sanonut hänelle mutta olen kuulema liian tärkeä että kaveruutemme pistettäisiin poikki, tuli ihan pantattu olo, että odotetaan kun ei ole muuta ja sittwn vuodatetaan kaikki mulle, ja kun Y tulee kuvioohin mut voi laittaa lipastoon odottamaan…

Mitä teen? :( olen ollut tosi maassa nämä päivät koska mietin vain kokoajan että onko mulla enää mitään kaveria, kaikki haluaa tuntea itsensä tärkeäksi myös muille kuin omalle perheelle… Haluaisin olla edes jollekin se jonka kanssa haluttaisiin puhua tosi paljon ja olis samoja mielenkiinnon kohteita… Ollaan nykyään vaan niin erilaisia ja erimieltä aika monesta asiasta Yn kanssa.
Muilla on kavereita paljonkin, haluaisin vaan yhden tosi hyvän kaverin joka pitäisi mua parhaana kaverina, ja toisin päin. En isoa porukkaa, yhden parhaan kaverin, miksei mulla ole sitä? :(

Nimetön

Korjaan : ollaan siis eri mieltä asioista henkilön Xn kanssa.

En oikein osaa olla nyt ollenkaan, olen aika pettynyt ja vihainen ja mun suustani tulee silloin aika tympeää ja inhaa tekstiä kun en kehtaa sanoa sitä ääneen, ollaan puhuttu tästä aika monta kertaa ja hän sanoi että pitäisi ottaa etäisyyttä.
Mulle se tarkoittaa että kaveruus on aika lopussa koska jos oon niin tärkeä, miks mun kanssa ei haluta olla?

Aloittaja

Ja lisään vain…
Xllä eli kaverillani on omia ongelmiaan enkä halua tapella, sanoin hänelle etten tunne oloani arvostetuksi tai kaveriksi enää ja nyt inhottaa koska en halua stressata ketään mutta silti en halua olla hiljaa kun minulla on asiaa mikä painaa mieltäni!

En oikeasti kestä enää :(

tytteli

Kannattaa jutella asiasta vanhemmalle koska sisällä pitäminen aiheuttaa vaan pahaa ….Minullakin oli kaveri joka oli paras ystäväni….Hän merkitsi minulle koko elämän. ..sitten hän lähti ja pidin kaiken tuskan sisälläni ja [osa tekstistä poistettu]…sitten kerroin asiasta vanhemmille [osa tekstistä poistettu] ja he auttoivat minua eri tavoilla….onnea yritykseen!

Vastaa aiheeseen: Kaveri ei tunnu enää kaverilta…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top