Siirry sisältöön
<3

Elikkä nii.. ootte varmaa huomannu et homoudesta on tullu ns. trendi. Ja mun yks kaveri tekee sitä. Lisäks se on viillelly saadakseen huomioo, ja sit se lähettää sen viilloista meille (mulle ja meidän kaveri porukalle) kuvia.. tää ahdistaa tosi paljon. Ja mikä on kaikkein ahdistavinta tässä, on se että se esim. läpsii meitä pepulle, puree meitä sillee hellästi joka aiheuttaa semmosia fritsun näkösiä juttui.

Mut siis vielä siitä ”homo-trendi” asiasta..

Siis mua satuttaa kun ihmiset sanoo et ne on homoja vaan et ne sais huomioo.. niinku sehän on ihan typerää menoa sellane!

Mut voisko joku pliis auttaa :(

Nuortennetin yllapito

Hei <3,

kurja kuulla, että kaverillasi menee huonosti. Viiltely tai muu itsensä satuttaminen on aina asia, jota pitäisi pohtia aikuisen kanssa. Pystyisitkö vinkkaamaan esim. koulun terveydenhoitajasta tai vaikkapa pyytää kaveria soittamaan Lasten ja nuorten puhelimeen (https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/) ? Kannattaa myös suoraan sanoa kaverille, että kuvat joita lähettää ahdistaa sinua. Voisitko sinä näyttää saamiasi kuvia jollekin aikuisille, esimerkiksi koulussa? Jos pääsisit juttelemaan omista ajatuksistasi ja voisit saada vinkkiä myös kaverin pahaan oloon.

Pureminen, läpsiminen tai muu toiseen satuttaminen (vaikka hellästikin) on myös väärin. Tästä olisi myös sinun hyvä keskustella jonkun aikuisen kanssa ja sopia kaverinkin kanssa ne rajat, miten toiseen voi koskea. Toivottavasti saatte juteltua, mukavaa kevättä!

Mä vaan

Mul ei oo ihan samanlainen tilanne mutta siis mulla on itsetuhoisuutta ja jätin mun poikaystävän (Ei ollu mitää vakavaa vaikka huonona oonkii sen takia)Mut siis makasin koulun pihalla ja sanoin olispa tää autotie ja auto tulis ja ku rannetta hinkasin seinään. Se vaan sanoo että mä haen huomioo. Oon sanonu että haluun jätkän nii sit ne vaan suutuu

06

Munkin luokallaon yks tyttö joka aina esim tulee halaamaan takaa päin, läpsii pepuille, ottaa kädestä kiinni, puree fritsuja meille ja tällästä vähän ahistelua ja se oikeesti ahistaa kun se tekee nii! Mut ite oon koittanu aina vältellä tätä tyttöä ja lähteä pois kun se tulee lähelle.

Vastaa aiheeseen: Kaveri feikkaa saadakseen huomioo :(

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top