Siirry sisältöön
Unelmoiva fennekki

Moi olen 14v tyttö ja miulla on ongelma erään kaverini kanssa. Tämä kyseinen kaveri on siirtynyt miun luokalle koska se tutustui minuun ja kavereihini. Hänellä on huonot välit vanhempiinsa, hän on koulukiusattu jne.. En haluaisi olla hänen kaverinsa, mutta en halua sanoa sitä känelle koska todennäköisesti silloin muutkin meidän kaverit hylkäisivät hänet.
Mitä miun pitäisi tehdä

Kata, verkk@ri

Hei,

miksi et haluaisi olla hänen kaveri? pelkäätkö että sua aletaan kiusata, menetät omat kaverisi vai etkö vain jostain syystä pidä kyseisestä ihmisestä?

Ymmärrän, että kaikkien kans ei voi olla sydänystäviä, mutta olisi tosi tärkeää että jokaisella olisi koulussa jokin kaveri tai kaveriporukka, johon kuulua.

unelmoiva fennekki

Hän on masentunut ja hänellä on välillä todella huonoja päiviä, jolloin hän vain valittaa. Olen itse todella empaattinen ihminen joten hänen tilanteensa rupeaa ahdistamaan myös minua. Minulla on toki kiusaamis taustaa, koin viime vuonna kiusaamista koska pikku siskollani on aspergeroire yhtymä. Tämä kaveri saattaa olla ylienerginen ja hänen tunteensa ovat oikeastaan aivan laidasta laitaan. joten hänen kanssaan on vaikea kommunikoida.

Vastaa aiheeseen: Kaveri jonka seura ahdistaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top