Siirry sisältöön
Kiusattu kaveri

Minä olen [Osa viestistä poistettu], 10-vuotias, minun kaverini [osa viestistä poistettu], joka on samanikäinen kuin minä, hyväksyy vain jotkut kaverit, mutta ei minua. Hän haukkuu minua nörtiksi, massamahaksi ja ajattelee että minulla olisi silmälasit aikuisena. Hän ei hyväksy minun elämäntapoja eikä halua että pelaan lempipeliäni. Hän välttelee minua joskus ja haluaa haastaa riitaa. Hän haluaa käyttää minua vastaan sanaa ”Served”, eli hän haluaa vaientaa minut ja nauraa sille että en keksi yhtään mitään sanottavaa hänen kommenttiinsa. Hän joskus on minun paras kaverini. Aina kun lähden kiusaamistilanteesta pois, hän haukkuu minua lälläriksi ja pelkuriksi että lähden muualle. Hän ajattelee että hän on nelosluokan kenraali. Minä olen hänen mielestä pelkkä alokas.

parempi nimimerkki

Aivan selvää kiusausta! ei saa nauraa sille, ettei halua kiusausta! meidän luokalla on myös samanlainen typerys. koita kertoa opettajalle.

Azzie

Ystävyyden ei kuuluisi olla tuollaista. On täysin eri asia leikitellä hyvän ystävän kanssa, kuin tuolla tavalla suoraan kiusata. Hän ei selvästi ole aikasi ja seurasi arvoinen, kun on noin ilkeä sinulle. Älä pakota itseäsi olemaan tuollaisten ihmisten kanssa, varmasti löydät paljon parempiakin ystäviä, sellaisia, jotka oikeasti pitävät sinusta, eivätkä ole komentelemassa ja määräämässä, miten sinun pitäisi elää ja käyttäytyä. Ja tuollainen nimittely on vain ikävää. Sano hänelle, ettet siedä tuollaista käytöstä, että jos hän ei halua muuttua ja olla ystäväsi, niin ei tarvitse. Tuollaisia ihmisiä ei kannata haalia ympärilleen pilaamaan päivää.

mmm

Niin se on. Ei hän todellakaan ole kaverisi. Älä kuuntele häntä, hän vain sanoo mitä luulee kovisten sanovan ja käyttäytyvän. Olet arvokas juuri sellaisena kuin olet! Kannattaa kertoa aikuiselle jotta tuo typerä touhu saataisiin loppumaan. Kiusaaminen on lapsellista, ajattelematonta ja niin raivostuttavaa! Voimia sinulle!

Kiusattu kaveri

Hän ei meidän luokan oppilaita pidä korkea-arvoisina, ompi enemmän tekemisissä 4-5 luokan kanssa. Hän on edelleen erimielinen ja joskus on minun paras kaveri. (OUTOA) Hän sanoi minulle että hän ei pidä minusta, mutta juttelee joskus minun kanssa.

Kiusattu kaveri

Joo se ääliö on nykyisin toisessa luokassa eikä me olla yhtään yhteyksissä eikä enää koulussakaan jutella.

Kiusattu kaveri

Kiitti!

Kiusattu kaveri

Me ehkä ollaan puheyhteyksissä… ja jutellaan mutta mä oon löytänyt mun parhaat sielun kaverit jotka välittää musta koko ajan ja tietää, missä menee raja. Siis oikeastaan kukaan ei enää kiusaa mua, ja minä olen ylpeä siitä! :D

Kiusattu kaveri

Tiiättekö mitä, mä olen CRAZYdude heeheehee :)

CRAZYdude

Täyttä faktaa :D

Asia

Olen itsekkin kärsinyt saman joten voin samaistua kanssasi. minua ainakin auttoi kun menin puhumaa koulusosiomin kanssa se ainakin auttoi.

CRAZYdude

Ei ole enää ongelmaa kiusaamisesta :)

Wemppu

Pystyn samaistumaan tohon. Yks mun vanha kaveri oikeestaan viikko sitten mun hyvä kaveri tuli eilen väittään et oon sille 6 euroo velkaa, vaik hän itse tarjos mulle. No sanoin etten maksa kun en oo sille ees velkaa kun se kerran TARJOS ei LAINANNU. Sit se alko haukkuu ja kiusaa mua ( myönnän et uhkasin oikeesti sanoo mun äidille joka puuttuu asiaan aika rajusti sillä tavalla et se on sit kyl tosi vihanen sille) mut se ite sano mulle et jos et maksa sitä sulle voi käydä tosi huonosti. Ja mun toinen kaveri vaan puolusteli sitä sanomalla et se ei siinä uhkaillu mua vaan mä sitä. Sit se mäkätti siinä jotain ja suutuin oikeesti ja huusin sille ( tiiän ei ois pitäny). Hän vaan sano mulle et pitäiskö mun mennä lastentarhaan jos käytökseini on tuollaista, siinä kohtaa lähin pois ja se vaan huusi mun perään sillee ” Hyvää päivän jatkoa”. Tänään sit maksoin sille sillä ehdolla et se jättää mut rauhaan ja pyysin anteeks siltä, mutta hän vaan ei noudata sitä sopimusta vaan jatkaa mun kiusaamista ja kun pyydän sitä lopettamaan niinku sillee et itken jo melkein se vaan sanoo et ei se lopeta ku tää on sen mielestä aika kivaa. En tiiä vatkaako se mun piinaamista huomennakin mut toivon et ei, ja se on jo sitä paitsi uhkaillu mun bestistäkin jo tollee. Mut tosiaan paljon tukea sulle kiusattu kaveri ja teille muillekin.

🤗

Moikka ! 🤗

Jos sun kaveri kiusaa sua vielä,
kerro siitä jollekin luotettavalle aikuiselle,
esim. vanhemmille tai opettajalle.

Kiusaaminen on väärin.

Jos siltä tuntuu,
jätä kaverisi, joka kiusaa sua,
ja etsi uusia kavereita.

Tsemppiä ! 🤗
– 🤗

mailman typerin tyyppi

minun kaveri dissaa minua koko ajan myös välitunneilla. auttakaa mua!

Vastaa aiheeseen: Kaveri kiusaa koko ajan

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top