Siirry sisältöön
Yksinäinen

Mä ja mun entinen bestis oltiin ennen yläkouluu ihan erottamattomat ja sitte kun yläkoulu alkoi niin kaikki muuttui.

Tää alko kulkemaan yhden toisen tytön kanssa. Tyttö oli alakoulussa ihan outo ja sanoi usein että voisi tappaa itsensä, koulu on syvällä penkin alla ja hän käy erityisluokkaa. Aina kun kaverini on hänen kanssaan, he menevät tyyliin kesken koulupäivän kauppaan ja ostelevat energiajuomia.

Vähän aikaa sitten he perustivat yhteisen IG:n ja spammivät sinne kaikkea tyhmää. Esimerkiksi kaksimielisesti kuvia alastomista nukeista, videoita joissa hakkaavat itseään juomatölkillä (se muuten sattuu!) ja kaikkea muuta huolestuttavaa.

Olen huolissani kaveristani, mutta hän vain sanoo että hänellä on oma elämä ja hän ei enää ole minun bestikseni joten en saa puuttua siihen. Huoh.

En oikein tiedä mitä tehdä. Olen ennen itse ollut masentunut ja itsetuhoinen mutta selvinnyt siitä melko hyvin. Näen kyllä ne merkit, kun jokin ei ole kohdillaan ja onko oikeasti tervettä hakata kättään megistölkkiin?

Kata, verkk@ri

Hei!
Ymmärrän huolesi ja on ihan tosi hyvä että pyydät apua<3
On ikävä kuulla tuollaisesta. Muistathan kuitenkin että muiden ongelmat eivät ole sinun vastuullasi, pidä huoli ettet uuvuta itseäsi liikaa niillä. Voisit vaikka kertoa opettajalle, kuraattorille tms aikuiselle, että olet huolissasi ja tilanne ahdistaa sinua?
Toivottavasti löydät uusia kavereita joiden kanssa sinulla on hyvä olla. Ja sun ei tosiaan tarvitse seurata IG:ssä ketään ketä et halua!
Isot tsempit!
T. kata

☆_☆

Mullaki on tyhmästi käyttäytyvä ”kaveri”. Oikeesti mix pitää olla cool?!

<3

Hei sama…

Miksi ihmeessä kaikkien pitää muuttua yläkoulua varten? Eiks ois tärkeitä olla oma itsensä?

Vastaa aiheeseen: Kaveri muuttunut ihan oudoksi

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top