Siirry sisältöön
Henuvaa

Moooi vaa, joo otsikko kertookin jo osan mun ongelmast, eli kaveri o ruvennu päättää mun asioist. Esim. mul o ns. poikaystävä ( ei viel seukata mut koht luultavasti) niin se ei haluais et me seukataa. Toine esim. Mun pitäis olla mun kaverin mielest sen kavereiden kans. Muute iha jees mutku ne sen kaverin ei tykkää must :D. Si toiseen ongelmaan: Tää sama kaveri haukkuu ja puhuu paskaa.. Tyylii: Mitä huora, missäs paska kävit, ja iha toisissaa. Miten mä pääsen eroon tost kusipääst? Toivon apuja ja kommentteja ! :(

Urania

Minkä takia se ei haluais, että et olis ns. poikakaverin kanssa?
Eihän siinä ole mitään järkeä, ellei se itse pidä pojasta ja on sulle kade.

Sun ei tarvi viettä aikaa ihmisten kanssa jotka ei pidä susta.

Jos haluat päästä siitä eroon niin älä yksinkertaisesti vietä sen kanssa aikaa. Sano vaikka suoraan ettet jaksa kuunnella tollasta paskaan jauhantaa…

mursu:)

Hei:) Sun kannattaa sanoa sun kaverille että lopettaa haukkumisen ja pahan puhumisen. Jos se ei vieläkään lopeta, sano aikuiselle. Sano, että et halua olla sen kavereiden kanssa. Sano, että haluat olla vähän aikaa muiden kavereiden kanssa, pari päivää. Jos se sanoo tyyliin:Et, ku sä oot mun kanssa. Voit sanoa vaikka että ”Miks mä en sais olla muitten kanssa? Mä meen nyt tonne muitten luo.” tohon tyyliin, mutta puhu rauhallisesti. Sä päätät omasta elämästäs. Jos tarvitset aikuisen mukaasi, pyydä.

Possu:)

Ei sulla tarvi olla semmosia kavereita jotka yrittää määrätä sun elämää. Eikä sun tarvitse olla sun kaverin kavereitten kans jos nekään ei tykkää susta.

Kukkanen

”Mitä huora, missäs paska kävit” aika ilkeetä:(

Nimetön

Onko tässä ”kaverissa” mitään hyviä puolia?? Jos itselläni olisi kaveri joka ilman mitään syytä puhuis paskaa musta ja tulis päon naamaa sanoo ton huorajutun, ni en kyllä pitkää jaksais sen kaa olla.
Ja toisennaki et oo mikää orja, teet mitä sua huvittaa etkä sitämitä sulle sanotaa. Kaikkien kaa ei tarvi (eikä voi) tulla juttuu, eikä sun missää nimessä oo mikää pakko hengailla sen.kavereitte kaa! Jos se haluu, ni menköö omaan porukkaa.
:)

Vastaa aiheeseen: Kaveri päättää mun asiosta :o

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top