Siirry sisältöön
Alieni

Käsi ylös jos olet kaveriporukan mom/therapist tyyppi mutta myös se adhd/pelle.(en dissaa ihmisiä joilla on adhd, sillä itsekin sen omistan).
Se on vaikeaa sillä kun yritän auttaa kavereitani (ja välillä muita), kukaan ei ota mua tosissaan vaikka neuvvoni/ohjeeni ovat aina parasta laatua. jos yht äkkiä suutun niin se on maailman suurin ihmetys. ihankuin olisin muiden mielestä ”aina pirtsakka” ja että kestäisin kaiken niinku vettä vaan.
Hei haloo.. on mullakin tunteet vaikka niistä alle viittä prosenttia käytän julkisesti.

onko muita jotka kärsii tästä.

Lukutoukka🌌

Haluisin niin kovasti auttaa sua, mutta en osaa😕 Sorry😭😭😭

PuShEeN

Siis mulla ei itsellä ole tollasta tilannetta.

Meidän luokalla oli yks tyyppi, jota Ian dissataan siitä kun se räpyttelee sen silmiä kosk sil on adhd niin joo idk. Mun mielest se ie oo ollenkaan reiluu. Onneks se on nyt loppunu.

Sano sun kavereille ettet sä pidä siitä kun ne ei ota sua tosissaan joskus. Ei ne varmasti sua tavallaan ärsytä.

Hyvää jatkoa ja onnee matkaan!!💜💜💜

Pusipusi❤

✋🏻mooii.
Itellä ei oo adhd:ta mut voin silti samaistuu tohon. Huolehin mun kavereista ja annan mielestäni parhaimpia neuvoja kaveriporukasta mut silti muakaa ei oteta tosissaa niiden mielestä mun neuvot on huonoja ja nauravat vain niille. Ja siis öö vaikka ei siis ole itellä adhd:ta niin oon yleensä se just porukasta joka riehuu ja viihyttää ihmisiä en tiiä jos alanki tietämättäni käymää niitten hermoille🤷‍♀️🤷‍♀️Yritän kans olla aina mahollisimman pirteä ja ilonen vaikka kärsin ilmeideni alla lievästä masennuksesta kun ei kukaan masennustanikaan ota tosissaan😭
Toivottavasti tää autto edes vähän, ku sait tietää ettet oo ainoo❤Tsemppiä sulle❤❤❤

Suonjar🌈

✋🏼. Joo, tiiän tunteen paremmin kuin hyvin (ei tosin oo adhd:ta, tai no saattaa olla, koska monet luulee että on). Ei kukaan koskaan ota mua tosissaan paitsi ehkä oppitunnilla. Jos yritän auttaa, moni nauraa. Jos sanon, ettei jokin tunnu kivalta, kaikki nauraa. Yritän auttaa mutta harvoinpa onnistun vain ja ainoastaan sen takia, ettei mua aina oteta tosissaan. Mun tilaa ei paranna ollenkaan se, että jotkut syrjii mua, koska satun olemaan sateenkaarisaamelainen. Vähemmistöjä vähemmistöjen perään. Yks tyyppikin vähät välittää mun tunteista. Se sanoo, että mä oon rasittava sekasikiä, joka ei ota mitään tosissaan, lapsellinen idiootti ja ylpistynyt sapmilarppaaja. Mä en oikeesti jaksa! Mua ärsyttää, mua itkettää; mun tekis mieli huutaa kaikille rasisteille, että ”painukaa hel****iin ja keksikää siellä jotain parempaa tekemistä”. Mutten huuda. Enkä kiroile. En sano niin. Se olisi rasismia rasisteja kohtaan. Siksi sanon nyt vain: ”Keksikää jotain parempaa tekemistä. Kun sitten keksitte, tehkää niin ja kertokaa mulle, mitä teitte.”

No niin, alkuperäiseen aiheeseen. Oon pahoillani, en osaa auttaa, oon aikalailla samassa tilanteessa.

Hyvää Keski-Uudenmaan Prideä muuten kaikille❤️🧡💛💚💙💜🏳️‍🌈🏳️‍⚧️!

Vastaa aiheeseen: Kaveri porukka roolini

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top