Siirry sisältöön
Minä vain

Moikka! Olen ollut ekasta luokasta lähtien kaverini kanssa hyvissä valeissä. Olemme olleet lähes parhaat kaverit siittä lähtien. Hän vaihtoi koulua kolmosluokalla ,mutta asuu silti vielä ihan lähellä meidän taloa. Kaverini on ollut silti normaalisti kanssani koko ajan , paitsi viimeiset 4kuukautta..
Hän ei enään kuulemma kerkeä olla minun kanssani. Kyselen häntä aika usein ulos , mutta ikinä
Hän ei jostain syystä voi tulla ulos. Se ettei hän halua olla minun kanssani ei johdu mitenkään siittä, että hänellä menisi esim. Kotona tai koulussa huonosti sillä hän ehtii aina olla muiden kanssa, paitsi ei minun.
Haluaisin vain tietää, että eikö hän enään pidä minusta , kun haluaa olla vain muiden kanssa. Välillä ei edes vastaa viesteihini vaikka vastaa muille. Miten voisin kysyä häneltä, että haluaako hän enään olla minun kanssani. Tämä asia painaa minua, koska kaipaan häntä. Kiitos jos jaksoin lukea , sillä tämä asia painaa minua hyvin paljon, vaikka ei kuulosta kovin vakavalle!

MLL ylläpito

Moikka,

onpa harmi kuulla, että teillä on kaverisi kanssa tuollainen tilanne. Se varmasti painaa mieltä, niin kun sanoit. Ehdottomasti kannattaa ottaa asia puheeksi hänen kanssaan. Mitä jos pyytäisit häntä teille/ulos/kävelylle tms., ja pyytäessäsi sanoisit, että sinulla on tärkeää asiaa hänelle. Voisit kertoa hänelle juuri nuo samat asiat, mitkä olet kirjoittanut viestissäsi. Että sinua mietityttää että miksi hän ei enää kerkeä olla kanssasi ja että kaipaat hänen seuraansa.

Jos haluat pohtia asiaa vielä lisää, esim. sitä, miten ottaa asia puheeksi, soita tai kirjoita Lasten ja nuorten puhelimeen ja nettiin. Siellä sinulle vastaa vapaaehtoinen aikuinen päivystäjä, jonka kanssa voit jutella luottamuksellisesti ja nimettömästi. Numerossa 116 111 vastataan arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20. Kirjepalveluun voi kirjoittaa koska vaan. Myös chat on auki aina ma-ke klo 17-20. Ensi viikolla alkaa joulun poikkeusaukioloajat, jotka kannattaa varmistaa Nuortennetin etusivulta.

Mukavaa ja lämmintä joulun odotusta sinulle! Toivottavasti saatte kaverinne kanssa taas asiat selviksi!

Vastaa aiheeseen: Kaveri suhteeni

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top