Siirry sisältöön
moi

Mä en tiiä mitä mun pitäis tehdä. Meillä oli tänään liikkaa ja pelattiin sählyä. Aluks tehtiin semmosii ihan perus juttui. Sit alettii pelaamaan, ja valittii joukkueet. Pääsin mun ?parhaan kaverin? kaa samaan joukkueesee. Sit meijä ope sano et voitte jakautuu sillee et aluks 3 pelaa sillee vähä enemmä ”tosissaan” ja toiset vaihtoon ja sit ne pelas ”rauhallisemmin”.
No sit tää mun kaveri ehdotti et vaihetaanko kokoonpanoi joukkueen sisäl, ja sanoin et pelataan molemmat eka 2 ja se oli kaikille fine. Sit ku kaikki oli pelannut 2 ni mietittii kaikki et mitä tehää. Mä ja pari muuta ei kannatettu sitä, koska meist kokoonpanot olii ok ja haluttiin vaan pelata. No päädyttiin samoil jatkamaan, mut huomasin et sitä alko pännimään se et ”väitin” vastaan, vaik en suoraa ees tehny vaa sanoin et haluun nää samat kokoonpanot. Sit ku ne toiset pelas ja niiden aika oli loppu ja huusin mielestäni tarpeeks kovaa et aika, mut ilmesesti ne ei kuullu ja valitti siitä et en huutanu tarpeeks kovaa.

No sit tähä liitty yks toine meijän luokkalaine kans. Olitiin pelattu taas pari erää ja meijä ope tuli ehdottaa et vaihettais ne kokoonpanot, ja ennen ku ehin sanoo mitään, ni se mun kaveri huus et noille ei kelpaa. No sit menin ehdottaa vaihtoehtoja, jotka ei tuntunu kelpaavan, koska ne oli mun ideoita?? Päädyttiin taas jatkamaan samoilla.

Sit loppu tunnin ne jotenki vältteli mua ja mulkoili. Ja jos mä olin esim kentäl ja kysyin et kuinka kauan aikaa jäljel, ni joko kysyin miljoona kertaa et sain vastauksen tai sit ne sano et keskittyisit peliin etkä kyselemään…

loppupäivän ne oli ihan normaalei i guess mut jäi ärsyttämään, ku en omasta mielestäni tehny mitää jonka takii niiden ois kuulunu käyttäytyy tolleen mua kohtaan, sanoin vaan että haluisin pelata enkä tuhlata peliaikaa väittelemässä

toivottavasti joku ees lukis :(

Håarmiikgj

Ala olla muitten sun luokkalaisten kanssa!! Tai kysy sun kaverilta haluuks se enää olla sun bestis? Tsemiii❤️ tiiän et toi on vaikeeta mut ei kannata vetää välejä poikki ja hyväksy se jos se ei enää haluukkaan olla sun besu!!!

Vastaa aiheeseen: kaveri välttelee??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top