Siirry sisältöön
yksinäinen

Elikkäs kaikki alko siitä ku yläaste alko. Olin muuttanu uutee paikkaa enkä tuntenu uudesta koulusta ketään. Kaikilla oli joku porukka tai bestis ja mää olin yksin. Noh sitte alotin uudes luokas jonku tutustumistehtävän avul tutustuin sanotaan nyt vaikka lauraan. oon aina ollu hiljane ja oli sillai vaikee keksii jutujuurta. Lauralla oli 2 bestistä mut ne oli eri luokal. Laura meni joskus syömää ja oli välkät mun kans mut sitte jos sen bestikset oli lähettyvillä niin se oli niide kans. nyt aloin miettii et oonko lauralle joku ”varakaveri” ku meijä luokalla ei oo sillai laura missää jengissä. Välkät oon yksi, syömään meen yksi ja laura on besujensa kans. Sit jos tunnil on paritehtävä niinii kyl laura sit vaa huolii mut.. Mitä teen?? Kiitti jos autatte!

Hyvä kuin kerroit!

Olet rohkea ja aloite kykyinen kuin kerroit tällä palstalla asiaasi. Kyllä sinä pystyt tutustuun kaveihin, poikiin ja tyttöihin kun sinulla on kuitenkin aloitekykyä. Jotkut nuoret tuossa iässä ja tuossa tilanteessa on aika yksinäisiä.Mikä sinua kiinostaa.Joku liikunta laji ,tai muu harrastus.Liity johonkin koulun kerhoista mikä sinua kiinosta tai oikein urheiluseuraan harasteeseen.Kyllä 7-8 luokkalaisille löytyy harastuksia.En kuitenkaan netti kavereita innosta hakeen.Sinä kaipaan kivaa oikeata elävää kaveria.Älä ole liian vaativa kaverin suhteen kyllä kaikista kavereista löytyy niitä mukaviakin piolia.

murmeli

Moikka! Mulla on hiukka samankaltanen ongelma paitsi mulla on bestis jonka kans mä oon niin koulus ku vapaa- ajallakin. Vaikka mulla on se bestis mä tunnen silti itteni vähän yksinäiseks ja ulkopuoliseks koska mä en kuulu mihinkään porukkaan meidän koulussa. Mulla on oma tyylini ja samoin mun bestikselläni, ehkä se vaikuttaa siihen ettei meitä hyväksytä tai huolita mihinkään porukkaan. Ja ei muut meidän kanssa vapaaehtosesti edes ile, ne ajattelee meidän haluavan olla kahestaan tai sit me ollaan niiden mielestä outoja. Jsa mun entiset kaverit puhuu mulle sillon ku ne joko tarvii apua tai ovat yksin. Ja selväti ihmiset aina muuttuu meidän seurassa: ne ei enää puhu siitä mist ne oli vaikka aikassemmin puhumassa vaan vaihtavat puheenaihetta ja ne on heti erilaisempia.
Mut sua mä kannustan menemään vaikka johonkin sun koulun kerhoon tai alottamaan jobkun harrastuksen mistä saisit kavereita. Ja mä uskon et sä tuut löytämään kavereitä kyllä! Onko sun koulus tukareita? Jos on niin voisithan sä puhua jollekkin mukavalle tukarillekkin sun asioitasi tai jollekkin aikuselle. Tsemppiä sulle!:-)

MLL Ylläpito

Heippa,

onpa jotenkin liikuttavan ihanaa, että mietit, kantaako Ylläpito näitä tarinoita ja viestejä mukanaan vapaa-ajalle.:) Itse näitä mietiskelet, mikä kertoo siitä, että taidat olla tosi empaattinen ja pohdiskeleva! Toivottavasti et kuitenkaan murehdi liikaa, sillä siitä ei ole kenellekään mitään hyötyä. Täällä voit antaa halutessasi neuvoa muille ja saada vinkkejä/tukea muilta ja oppiakin. Jos huomaat, että asiat alkavat pyöriä liikaa mielessäsi, niin muistathan pitää vaikka hetken taukoa keskusteluiden lukemisesta.

Täällä keskustelupalstalla on koskettavia ja huoltakin herättäviä tarinoita. Mutta onneksi paljon iloa, hauskoja juttuja ja etenkin toisia kannustavia ja tukevia kirjoituksia! Niitä on aivan mahtava lukea! Te olette aivan mahtavia! Huolta herättävät ja surulliset tarinat toki pistävät sydämestä ja silloin pyritäänkin auttamaan/neuvomaan ja toivotaan, että kirjoittaja esimerkiksi rohkenisi hakemaan apua läheltään. Meillä ja kaikilla aikuisilla, jotka tekevät esimerkiksi auttamistyötä, on erilaisia keinoja ja tapoja, joiden avulla emme kuormitu liikaa ja kanna koko ajan, vapaallakin, suurta huolta. Me tukeudumme toisiimme, meillä on työnohjausta ja myös tietoa ja uskoa siitä, että esimerkiksi vaikeassa tilanteessa oleva tai vaikeita asioita kokenut voi selviytyä ja alkaa voida paremmin. Koulutus ja kokemus auttavat myös.

Kysymykseesi viestin poistamisesta: vain Ylläpito voi poistaa viestejä ja viestiketjuja. Jos kirjoittaja haluaa, että viesti poistetaan, niin siitä voi kirjoittaa meille osoitetun viestin, jolloin emme julkaise sitä pyyntöä, vaan poistamme sen ja koko viestiketjun.

Hyvää kevättä sinulle!

Aloittaja

Kiitos vastauksesta! :)
Ihanaa että on tällainen paikka missä voi kysyä jos joku mietityttää ilman että tullaan heti tuomituksi ja kiitos koko Ylläpidolle että jaksatte vastailla ja tarkistella näitä viestejä, te olette mahtavia, Kiitos!

Vastaa aiheeseen: kaveri?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top