Siirry sisältöön
😿

Siis en oikein tiedä, mitä tehdä, kun… Joskus ainoa kaverini ja ainoa meidän luokalta, joka ei kiusaa minua, on pisteliäs ja käyttää lauseita ”Ne se on sitte voi voi.” ja ”Aha, ketä kiinnostaa.” Noin 70% ajasta hän taas on maailman paras ja luotettavin kaveri. En kuitenkaan ole varma, onko hän kaveri vai ei, koska osaa olla myös tosi ilkeä. Kertokaas mielipiteitä?

Suonjar🌈

On täysin mahdollista, että joku piikittelee, mutta on silti hyvä tyyppi ja tosiystävä. Jos mulla on kamalan huono päivä tai väsyttää ihan tosissaan, saattaa mun vastaukset olla just jotain: ”No onpa ny tosi mielenkiintoista😒” ja ”Se on sitte voi voi.” Enkä mä sillä pahaa tarkoita. MUTTA jos joku on oikeesti ilkee, ett’ on sillee: ”Oot yks idiootti, eikä kukaan välitä susta” ja ”*** puoliverinen, mee lassoomaan porojas pohjoiseen”, ei se oo ystävä.

Ruusunnuppu🌹

Samaa mieltä kun suonjar🏳️‍🌈. Joskus kaikilla on huono päivä ja saattaa olla hiukan ilkeä mitään pahaa rarkottammatta eikä itse huomaa yhtään. Ja jos kaverisi on kuitenkin suurimman osan ajasta ihana ja tosi ystävä kyllä mä hänet kaveriksi luokittelisin! Tsemppiä sinne!<3

.

Hän vaikuttaa aika toksiselta

Vastaa aiheeseen: Kaveri(ko?)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top