Siirry sisältöön
Mikko

Eli tässä pääs käymää nii että eräs mulle tärkee kaverityttö ja mä oltii kävelemäs ja sit tää tyttö alkaa puhuu pahaa mun toisista kavereista(hän ei tienny et he on mun kavereit myös), no mä sit kerroin niille mun toisillr kavereille –> he kertoivat omille kavereillee –> ne tyypit tulivat aukomaa sill mun kaveritytöl –> se suuttuu..
Se sit syyti mua juoruamisest, mut mun mielest tein oikein kun olin rehellinen mun muille kavereille. Mun mielest kaikil o oikeus kuulla jos heidän takanaan puhutaan. Olen laittanut viestiä tälle kaveritytölle mm. ’eikö ois helpompi olla vaa sovussa ensinnäkin koulun takia, ja vaik et haluis olla mtn kavereita ni edes ajan kanssa?’ tms aika paljon mutta ei vastaa ja koulussakin ei vastaa kysymyksiini ja katsoo vaa vihasesti.. Moni on sanonu ett en tehny mitää väärä vaan ainoastaan oikein.. Mitä teen kun haluaisin olla kuitenkin sovussa tämän tytön kanssa?

joo o

Moi.
Tavallaan ymmärrän tota tyttöä kun se on luottanu suhun ja purkaku tunteitaan väärällä tavalla mutta kuitenki. Kenestäkää ei sais paskaa puhua mutta joskus on pakko. Sun ois pitäny sanoo sille että ne on sunkin kavereita. Teit kyllä oikein kun kerroit niille sun kavereilles kenestä se tyttä puhu pahaa mutta oisko kannattanu sanoo samalla että ei mee aukoo päätää sille? Koska isllon tyttö voi tuntee ittensä kiusatuks vaikka onki ite kiusannu ja kostohan se on paras vaihtoehto niinhän….EI ois voinu kummatkin toimia toisin mutta sinuna pyytäisin eikö tyttö voi puhua sun kanssas ja älä kysy tota missää wapis yms vaa iha f2f. Sit pyyä anteeks että kerroit mut halusit olla vaa rehelline jenjnejne ja sit aww ootte toivottavasti sovus taas

Vastaa aiheeseen: Kaverin kanssa välit poikki

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top