Siirry sisältöön
tyttö

Moikka. En tiiä onko tää nyt oikea aihealue, mut jokatapauksessa siis. Oltiin siis keittiössä mun kahden kaverin kanssa. Mun kaveri laski sen puhelimen pöydälle näyttö ylöspäin. Avasin yhen yläkaapin, ja sieltä tippu semmonen muovinen astia sen puhelimen päälle. Puhelimessa oli siis suojalasi, mutta tästä huolimatta puhelimen yläosaan tuli säröt. Kun ottaa selfietä, näkyy semmoinen sumea kohta. No, kaverini sitten sanoi, että ei se haittaa, hänelle oltaisiin muutenkin ostettu uusi suojanäyttö. Olin että ok, ja pyysin tietty anteeks.

Mutta sitten, mentiin ulos, ja auringonvalossa näky, että lasissa oli vähän enemmänkin säröjä, ja mikä pahinta, näyttää siltä, että itse puhelimessakin on säröjä, ehkä kolme mutta silti. Häntä tietysti harmitti, ja hän sanoi ettei se ole kenenkään vika. Mitä teen, pitääkö minun ostaa hänelle uusi puhelin? Tai panssarilasi? En uskalla kertoa vanhemmilleni, sillä he varmaan suuttuvat.

Random tytsy 🌱

Jos se oli oikeesti vahinko, nii ei mitää hätää :)
Vahinkoja sattuu kaikille, ja virheistä oppii :)
Siis tää mun hieno teksti ei auttanu sua varmaa pätkän vertaa xD

.

Harmi että noin on käynyt. Jos itse olisin tilanteessa, kysyisin kaverilta mitä hän ajattelee asiasta. Jos hän ei tiedä yrittäkää keksiä ratkaisu yhdessä. Esim. Maksat osan puhelimen korjauksesta. Kaikillahan on vahingon korvaus velvollisuus.

Hyvää päivän jatkoa ✨

tuleva muusikko

luultavasti sun kaverin vanhemmat ostaa sille puhelimen. ei sun tarvitse, koska se oli vahinko. ja jos sun vanhemmat suuttuu niin älä kerro. ei siitä välttämättä ees niille tarvii kertoo.

Putte🏳️‍🌈♀️

Ei se haittaa haikilla sattuu vahinkoja minä kerran pudotin vahingossa kaverini puhelimen näyttö edellä asfalttiin🥴😘

Vastaa aiheeseen: kaverin puhelin rikki

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top